یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
حجت الاسلام اقبالی

حوزه/ مدیر مدرسه علمیه علوی قم گفت: تبلیغ را خیلی وقت ها باید چهره به چهره پیش ببریم. ارتباط مبلغ با اقشار مختلف جامعه باید برقرار باشد و طلبه تنها منتظر مجلس آماده نباشد.

حجت الاسلام والمسلمین مهدی اقبالی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» با اشاره به فرا رسیدن ماه محرم الحرام و آغاز فصل تبلیغی طلاب گفت: تبلیغ رسالتی بر دوش طلاب است، چون همه خروجی تحصیل و درس خواندن برای این است که طلاب توان تبلیغ کردن دین و آموزه های اسلامی را داشته باشند.

وی تبلیغ را رساندن پیام قرآن و دین به جامعه و آگاه کردن مردم به معارف دینی و آموزه های اسلامی برشمرد که بر دوش انبیای الهی بوده است، گفت: امروزه در جامعه اقتضائاتی وجود دارد که باید برای کار تبلیغی مد نظر قرار گیرد و شیوه هایی را در پیش روی خود قرار دهیم تا موفقیت بیشتری در کار تبلیغی داشته باشیم. باید به اقتضای زمان تجهیزات و وسایلی و آموزش ها و مهارت های لازم برای طلاب فراهم شود تا بتوانند در امر تبلیغ با شگردهایی که دشمن در عرصه تبلیغ علیه دین دارد، مقابله نمایند.

مدیر مدرسه علمیه علوی قم  درباره نقش مدارس علمیه در تربیت مبلغانی کارآمد گفت: نگاه ما باید در سطح حوزه برای طلاب، این باشد که طلبه ها راجامع تربیت کنیم و نخستین کار در این عرصه تقویت بنیه علمی آنهاست، چراکه مهم ترین مقوله ای که در عرصه طلبگی اهمیت دارد، مجهز بودن به سلاح علمی است.

وی اخلاق را ضرورتی دیگر برای طلاب برشمرد و گفت: مبلغ موفق باید مجهز به سلاح اخلاقی و تربیتی باشند. ممکن است طلبه علم داشته باشد و پلی که بتواند این علوم را به مردم منتقل نماید، نداشته باشد، اخلاق مانند پلی است که در صورت نبود آن، نمی تواند علوم را به مخاطبان منتقل ساخت.

حجت الاسلام والمسلمین اقبالی استفاده از روش های تبلیغی را از دیگر ضرورت های موفقیت طلاب برشمرد و گفت: یک طلبه باید مهارت ها و روش های عرضه علمیت خود را به دیگران داشته باشد. امروزه پیام و پیام رسانی و مخاطبان اهمیت زیادی دارد و در جوامع پیشرفته به عنوان یک علم به آن نگاه می شود که باید مخاطبان را بشناسیم و با آنها ارتباط برقرار کنیم. ما در عرصه کارهای تبلیغی خود برای مخاطبان مختلف و گروه های سنی گوناگون باید برنامه متفاوتی داشته باشیم.

وی ادامه داد: علاوه بر علمیت، اخلاق، تربیت و آشنایی با مهارت های تبلیغی، مبلغ موفق باید بصیرت و آگاهی داشته باشد، در غیر این صورت نمی تواند امور خود را پیش برد.

وی تبلیغ چهره به چهره را از دیگر ضروریات تبلیغ موفق دانست و ادامه داد: تبلیغ را خیلی وقت ها باید چهره به چهره پیش ببریم. ارتباط مبلغ با اقشار مختلف جامعه باید برقرار باشد و طلبه تنها منتظر مجلس آماده نباشد. شیوه و روشی که پیامبر (ص) داشت و در سنت اهل بیت علیهم السلام نیز وجود داشت، تبلیغ چهره به چهره بود.

انتهای پیام// 15/ 313

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha