پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
تصاویر/ مراسم بزرگداشت آیت الله فاضل استرآبادی در مسجد اعظم قم

حوزه/ برای مقابله با فضای مجازی باید چاره‌ای اندیشید، چراکه ضعیف شدن باورها باعث می‌شود انسان مجذوب مسائل دنیوی شده و دیگر به‌جایی توجه نکند.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» حجت الاسلام و المسلمین نظری منفرد امشب در مراسم بزرگداشت آیت الله فاضل استرآبادی در مسجد اعظم قم با بیان اینکه عمر انسان سرمایه گران‌بهایی است، گفت: معمولاً انسان‌ها در هزینه سرمایه دقت بسیاری می‌کنند که در آن خسرانی وارد نشود پس باید در هزینه عمر که گران‌بهاترین سرمایه است بیشتر دقت کنیم.

وی با اشاره به روایتی از ائمه معصومین(ع) بیان کرد: یکی از مصیبت‌های انسان عمر انسان است چراکه لحظاتی که از عمر انسان هزینه می‌شود جایگزینی ندارد.

استاد حوزه  گفت: انسان‌ها در هزینه کردن عمر مختلفند و دست خود انسان‌ها است که سرنوشت خود را رقم بزنند یا به بهشت وارد شوند و یا اینکه جهنمی باشند.

وی ابراز داشت: خداوند به انسان آزادی و اختیار داده است که فکر کند و بیندیشد و عمر خود را به بهترین شکل هزینه کند.

حجت الاسلام و المسلمین نظری منفرد گفت: اگر نگاهی گذرا به تعدادی از شخصیت‌های حوزوی بیندازیم می‌بینیم عده‌ای هستند که عمر دنیوی زیادی نداشته‌اند ولی این عمر اندک آنها بسیار با برکت بوده است و کتاب‌های ارزشمندی داشته‌اند که بعد از گذشت قرن‌ها همچنان در حوزه تدریس می‌شود.

وی افزود: برخی به پایان عمر می‌رسند ولی از خداوند می‌خواهند که به دنیا بازگردند و اعمال خود را جبران کنند چراکه نمی‌دانستند چگونه باید زندگی کنند.

این  سخنران حوزوی با اشاره به روایتی از امام علی(ع) گفت: امیرالمؤمنین(ع) فرمودند سزاوارترین کسی که بایستی برایش گریه کنی خودت هستی چراکه کسی به داد تو نمی‌رسد.

وی با بیان اینکه اگر انسان در مکتب اهل‌بیت(ع) تربیت شود می‌تواند منشأ برکات و آثار خوبی باشد گفت:  آیت‌الله فاضل از کسانی بود که به‌خوبی از عمر خود استفاده کرد و تعداد بسیاری از فضلای امروز تربیت شدگان مدرسه ایشان هستند.

حجت الاسلام و المسلمین نظری منفرد با اشاره به اینکه پایه و اساس بسیاری از اعمال به باورها برمی‌گردد افزود: اگر انسان مبدأ و معاد را باور کرد نمی‌تواند در زنگی بی‌تفاوت باشد و آیت‌الله فاضل به این باورها رسیده بود.

وی اذعان داشت: عامل که باعث می‌شود کسانی در زندگی به حدود اسلام اهمیت نداده، اهل عبادت و طاعت نبوده و بسیار آسان از کنار این امور عبور می‌کنند نرسیدن به این باورها در زندگی است.

استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه مکتبی غنی‌تر از مکتب اسلام و تشیع نداریم و این مکتب غنی است که غرب و دنیای استکبار را ترسانده است، گفت: غرب برای مقابله با مکتب تشیع فضای مجازی را به وجود آورده و جوانان را به آن مشغول کرده است تا آنها قدرت اندیشیدن و فکر کردن را نداشته باشند.

وی با اشاره به اینکه امروز فضای مجازی بیشتر اوقات فراغت جوانان را گرفته و باورهای آنها را یا نابود کرده یا نابود می‌کند عنوان کرد: برای مقابله با فضای مجازی باید چاره‌ای اندیشید چراکه ضعیف شدن باورها باعث می‌شود انسان مجذوب مسائل دنیوی شده و دیگر به‌جایی توجه نکند.

حجت الاسلام و المسلمین نظری منفرد با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های آیت‌الله فاضل رفاقت بسیار صمیمی با طلبه‌های مدرسه بود گفت: آیت‌الله فاضل علاوه بر تواضع بسیار، فرد بسیار معتقدی بود و نه‌تنها به واجبات بلکه به مستحبات نیز توجه خاصی داشت.

وی ادامه داد: آیت الله فاضل بسیار سفارش می‌کرد که امروز باید از اسلام تبلیغ کنیم چراکه دشمن وارد صحنه تبلیغ شده و در پهنه فضای مجازی فعالیت می‌کند و ما نیز تنها نباید به تبلیغ مشافهه ای اکتفا کنیم.

سخنران این مراسم با بیان اینکه رژیم صهیونیستی در دانشگاه درس شیعه شناسی دارد تا به خوبی شیعه را بشناسند و ضربه بزنند گفت: دشمنان از روش‌های مختلفی برای انحراف افکار عمومی جامعه استفاده می‌کنند و ما نیز باید در تبلیغ خود از روش‌های مختلفی استفاده کنیم.

 انتهای پیام/313/30

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha