به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در مازندران،حجت الاسلام یوسفی، از کارشناسان حوزوی، در نشست بصیرتی مدرسه علمیه خواهران الزهرا(س) ساری با استناد به حدیت "ان الحسین مصباح الهدی و سفینة النجاة"، گفت: در احادیث وارده، از امام حسین (علیه السلام) با تعبیر مصباح یاد شده است؛ زیرا وضعیت اجتماعی و فرهنگی دوران حضرت نامطلوب بود و آنقدر مردم از دین فاصله گرفته و دور شده بودند که دیگر سراج کفایت نکرده و باید مصباح می آمد.
وی در ادامه، پر شدن شکم های مردم از مال حرام و قرار گرفتن جامعه در محاصره شیطان را دو عامل اصلی شکل گیری قیام امام حسین(ع) دانست و با تاکید بر ضرورت بصیرت افزایی عاشورایی، گفت: تقویت ایمان، تسلط علمی نظر علمی و بالا بردن بصیرت دینی و سیاسی مردم از جمله وظایف طلاب در جامعه امروزی است.
این کارشناس دینی، رهبری پیامبر گونه حضرت امام(ره)، معنویت و ایمان، بصیرت دینی و سیاسی مردم را سه عامل پیروزی رزمندگان در دفاع مقدس دانست و افزود: ما 8 سال از انقلاب و کشورمان در شرایطی دفاع کردیم که جنگ تحمیلی بر ما نا متقارن بود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به این که در حال حاضر طلاب، افسران جنگ فرهنگی نرم هستند، لذا باید با تاسی از رزمندگان و شهدای دفاع مقدس، دغدغه انقلابی داشته و با بصیرت و آگاهی، جامعه را به سمت ارزش ها سوق دهند.
انتهای پیام۳۱۳/۴۸