به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از قزوین، حجت الاسلام والمسلمین مهدی ملکی در جمع طلاب حوزه علمیه خواهران زینبیه شهرستان آبیک به موضوع سبک زندگی مردم در جامعه اسلامی اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلاتی که در جامعه وجود دارد، کمبود مهارت های زندگی است و نیاز است در درون مسجد، دانش و مهارت زندگی به مجموعه مخاطبان آموزش داده شود و این امر مهم و رسالت باید به دست کسی سپرده شود که توان این موضوع را دارد و کتب مرتبط با این موضوع را مطالعه کرده است.
وی افزود: در مسجد باید انقلابی رخ دهد که مردم احساس کنند می شود مسجد را مأمن قرار دهند؛ بنابراین باید چاشنی کار را اخلاق قرار داده و اجازه داده شود همه دیدگاه ها در مسجد جمع شوند و از این ظرفیت استفاده شود و دغدغه های رهبری را کاهش دهیم و این امر هم با همکاری و همراهی شما محقق می شود.
وی ادامه داد: در فرآیند جهانی سازی خانواده متناسب با نظام سود و سرمایه و با رویکردی اقتصادی تعریف می شود، ولی در اسلام، مودت و رحمت بین زن و مرد و تعلیم و تربیت بر اساس آداب حسنه رکن خانواده است.
حجت الاسلام ملکی خاطرنشان کرد: باید به سمتی پیش برویم که در جامعه خانواده محوری را ترویج دهیم ،چرا که خانواده محوری و ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی سبب می شود که ناهنجاری ها در جامعه کاهش پیدا کند.
استاد حوزه علمیه خواهران شهرستان آبیک تصریح کرد: سبک زندگی سالم در جامعه ما بر پایه سادگی، ارتباطات و مراودات سالم و آیینها و سنن خوب گذشتگان بنا شده است و آنچه که امروز در جامعه مورد غفلت واقع شده و به آن توجه کمی میشود سبک زندگی بر پایه سنت، آیین و مشی ماست.
وی اظهار کرد: سبک زندگی هر فرد بر روابط میان خانوادهها و ارتباطات اجتماعی اثر مستقیم دارد و هرچه ما به سمت استفاده از تکنولوژی برویم و شبکههای اجتماعی نقش پررنگی داشته باشند، زندگیها به سمت مراودات و ارتباطات کمتر پیش میرود.
وی افزود: سبک زندگی جدید که امروزه بیشتر افراد به ویروس آن مبتلا شدند، باعث جدا شدن اشخاص از هم و گسست بین خانوادهها و دوستان شده است و بنابراین باید برای تغییر در این رویه فکری اساسی انجام داد.
استاد حوزه علمیه خواهران تصریح کرد: پدر در خانواده نقش مدیریت و رهبری را برعهده دارد و اگر نتواند نقش خود را به خوبی برعهده بگیرد و این رسالت را مادر خانواده بر دوش بکشد خانواده ضربه می بیند.