به گزارش خبرنگار خبرگزاری«حوزه» نشست فلسطین و دفاع از مظلوم از سلسله نشست های تمدن اسلامی، راهبرد مقاومت با حضور حجت الاسلام والمسلمین زمانی مدیر دفتر سیاسی اجتماعی حوزه های علمیه و دکتر ناصر شریف نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران و فعالان سیاسی و رسانه ای در خبرگزاری رسا برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، دکتر ناصر ابو شریف در سخنانی با معرفی جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت: جنبش جهاد فلسطین یک جنش ملی فلسطینی با مرجعیت اسلام است؛ از سال 1917 تا 1948 میلیادی که این سرزمین به اشغال درآمد رهبران جریان های فلسطینی، مسلمان بودند؛ از این سال به بعد یک جریان ملی گرای چپ به صحنه آمد و اسلام گرایی به یک جریانی مبدل شدک ه رهبری فلسطینی را هدایت نمی کرد.
وی افزود: این مساله به این معنی نبود که این افراد مسلمان نباشند، چون حزب فتح و تحریر اسلامی مسلمان بودند ولی رهبری جریان، اسلامی نبود؛ جنبش فتح عموما ملی گرا بودند؛ این مساله ادامه یافت و جنبش های اسلامی چندان ادامه پیدا نکرد.
ابوشریف بیان کرد: جنبش اخوان المسلمین یک جنبش ضعیف بود در آن زمان و مبارزه با دنبال نمی کرد؛ در اواخر دهه 70 میلیادی شاهد پیروزی انقلاب اسلامی بودیم؛ این پیروزی یک تحول بزرگ بود که در فلسطین یک زلزله بزرگ را ایجاد کرد؛ در این بین اسلام گرایی نهادینه شد و پس از انقلاب اسلامی ایران نیز این جریان دنبال شد.
وی گفت: شهید فتحی شقاقی نفر دوم اخوان المسلمین بود که فعالیت های خود را بر اساس اسلام آغاز کردند و تاکید کرد که باید جریانی بر اساس اسلام و نه بر اساس چپگرایی و قوم گرایی راه بیاندازیم؛ در آن زمان این افراد، دانشجو بودند و در مصر تحصیل می کردند و پس از مدتی در فلسطین با جنبش های فلسطین و جهادی در منطقه مرتبط شدند.
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران بیان کرد: جنبش جهاد اسلامی و حماس از این به بعد گسترده تر شدند و جهاد اسلامی در این بین بیشترین نقش را داشت ولی نباید فراموش کنیم که جمهوری اسلامی ایران نقش مهمی در ایجاد و توسعه این جنبش ها داشت؛ این انقلاب یک زلزله بزرگ در این عرصه بود که باعث شد که بخش عظیم فلسطین به رویکردهای اسلامی روی آورد.
وی گفت: در اوایل دهه 80 میلادی انجمن های دانشجویی با جریان های اسلام گرا همراه شد که این مساله از تاثیرات انقلاب اسلامی بود؛ جنبش جهاد اسلامی نیز یک جنبش اسلام گرای میانه رو و معتدل است؛ این جنبش بر اساس مذهب نیست بلکه به همه مسلمانان به عنوان امت واحده می نگرد؛ این جنبش سنی است ولی بیشترین تاثیر را از امام خمینی و انقلاب اسلامی ایران دریافت کرد ؛این جنبش امام راحل را الگوی خود قراردادند.
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران بیان کرد: برداشت حقیقی از اسلام توسط این گروه از انقلاب اسلامی انجام شد؛ جنبش جهاد اسلامی یک حرکت اسلامی و اسلام گرا و معتقد به امت واحده اسلامی است؛ این جنبش به مذهب انسان کاری ندارد بلکه به این مساله اهمیت می دهد که راه شما در زندگی چیست و اگر راه شما درست باشد، برای این جنبش اهمیت دارد.
وی افزود: ممکن است یک نفر سنی باشد و محاسن و عبایی داشته باشد، ولی برای فلسطین کاری نکند و یا این که یک نفر انسان شیعه حرکتی عمیق برای فلسطین انجام بدهد که چون امام خمینی(ره) آیت الله خامنه ای و سید حسن نصرالله برای ما بسیار عزیز هستند.
نماینده جنبش جهاداسلامی فلسطین در ایران تصریح کرد: دکتر فتحی شقاقی بنیان گذار جنبش جهاد اسلامی بود که در اواسط دهه 90 ترور شدند؛ پس از ایشان دکتر رمضان عبدالله به عنوان دبیرکل انتخاب شدند که البته ایشان نیز بیمار هستند و وضع جسمی خوبی ندارد.
ناصر ابوشریف اظهارکرد: جنبش جهاد اسلامی صدها و هزاران شهید و اسیر را تقدیم آرمان قدس کرده است ولی خط این جریان به هیچ عنوان تغییر نکرد و تا امروز بدون هیچ انحرافی دنبال شده است.
اسلام برای رفع ظلم از اسلام و بشریت ظهور کرده است؛ خداوند انبیا را فرستاده است که با ظلم مبارزه کنند و انسان را از برده به بنده خداوند هدایت کنند؛ اسلام به عنوان انقلاب پیامبران ظهور کرد و هدف، آن نبود که مستضعف به مستکبر تبدیل شد بلکه دین به عنوان بسط دهنده عدالت ظهور کرد که نمونه آن، انقلاب اسلامی بود که با رهبری مثال زدنی و بی سابقه امام راهل به احیای اسلام پرداخت.
انقلاب اسلامی، به رهبری جریان های جهانی مبدل شد؛ هدف این نبود که مستضعف به مستکبر مبدل شود بلکه هدف، آن بود که انسان ها به سطح تقوا برسند و بر اساس آیات قرآن، قرار بود که انسان به انسانیت خود بازگردند؛ ایرانی و آمریکایی فی نفسه برتری بر هم ندارند بلکه قاعده کلی، رفتار آنها تقوای آنها است.
امام علی(ع) فرمودند که یاور مظلوم و دشمن ظالم باشید و انقلاب اسلامی ایران در این مسیر حرکت کرد و ما هم به دنبال انجام این حدیث هستیم؛ در همه سطوح باید به دنبال عدالت باشیم؛ در عرصه اجتماعی و سیاسی باید با ظالم دشمنی کنیم و در کنار مظلومان باشیم؛ هدف باید آزادی انسانیت و بشریت باشد؛ در قرآن کریم 44 آیه به مساله عدالت تصریح شده و در واقع، میزان، برای ما، همان تقوا است که باید آن را در نظر داشته باشیم.
جنبش جهاد اسلامی بر همین اساس حرکت کرده است که با ملت های مستضعف و مظلوم همراه باشد؛ جنگ یمن توسط کشورهای به اصطلاح اسلامی انجام شد؛ امروزه شاهد آن هستیم که برخی کشورهای به ظاهر اسلامی تجاوز بزرگی علیه مردم یمن انجام دادند که هدف نهایی آنها تحقق اهداف رژیم صهیونیستی هستند.
پول سعودی و امارات علیه مسلمین و به نفع رژیم صهیونیستی و آمریکا هزینه می شود؛ عربستان و امارات میلیاردها دلار در کشورهای دنیا هزینه می کنند ولی یک ریال از آن به گروه های فلسطینی اختصاص نیافت ولی اگر قرار بود گروه تکفیری شکل بگیرد، این کشورها از آن حمایت می کردند.
کشورهای عربستان و امارات پول های خود را بر خلاف اهداف اسلام و کشورهای اسلامی هزینه می کنند؛ خط ما خط اسلام اصیل است که در مقابل کفار می جنگیم و البته در کنار مستضعفین هم هستیم؛ در این سالها تنها یار و یاور ما، جمهوری اسلامی ایران بوده است؛ این نظام با قاطعیت و به صورت آشکار از ما و فلسطین حمایت کرد.
پیش از بیماری دکتر رمضان عبدالله دیداری با مقام معظم رهبری انجام شد که ایشان فرمودند که دفاع از فلسطین، دفاع از اسلام است و دکتر رمضان عبدالله نیز بیان کرد که دفاع از ایران، دفاع از اسلام است.
تمدن اسلامی در سه دوره قابل تحلیل است
در ادامه این مراسم، حجت الاسلام والمسلمین زمانی، مسئول دفتر سیاسی اجتماعی حوزه های علمیه نیز در سخنانی گفت: خوشبختانه خبرگزاری رسا در عرصه علمی و فعالیت های علمی در عرصه های سیاسی و اجتماعی آغاز کرده است؛ باید تلاش کنیم که بلوغ علمی جوامع اسلامی به یک زمینه مشترک همه خبرگزاری ها مبدل شود زیرا حرکت های اسلامی را پایدارتر خواهد کرد.
وی افزود: تمدن اسلامی به سه دوره تقسیم شده است؛ دوره اول، تاسیس تمدن اسلامی با ظهور اسلام و حضرت محمد(ع) و نزول قرآن شکل گرفت؛ جامعه جزیره العرب جزو عقب مانده ترین جوامع بشری بودند که گزارش هایی از وضعیت آن زمان در قرآن و نهج البلاغه بیان شده است ولی با ظهور اسلام، این جامعه در 23 سال به متمدن ترین جامعه بشری مبدل شدند.
مسئول دفتر سیاسی اجتماعی حوزه های علمیه بیان کرد: دکتر مایکل هارت یهودی در آمریکا کتابی به رشته تحریر درآورد و با بررسی دانشمندان جهان تلاش، 100 نفر از مهمترین مخترعان و مصلحان و پیامبران را معرفی کرد؛ وی این 100 نفر را بنا به نقش مهم آنها پرداخت که حضرت موسی نفر 16، حضرت عیسی نفر سوم و نفر اول را حضرت محمد(ص) انتخاب کرد زیرا وی بیان کرد که ایشان بیشترین نقش را در اصلاح تاریخ تمدن بشری داشته اند.
حجت الاسلام والمسلمین زمانی اظهارکرد: کتاب وی با اعتراضات زیادی مواجه شد ولی وی بیان کرد که حضرت محمد(ص) تمدن و قانونی برای تاریخ معنوی و انسانی و حقوقی و زندگی بشری تدوین کرد که این مساله توسط هیچ مصلحی رقم نخورده است.
وی گفت: خبرگزاری ها باید آموزه های تمدنی اسلام را بیان و معرفی کنند؛ قرآن کریم عالی ترین سیمانی تمدنی را عرضه کرده، ولی این تمدن چندان که باید و شاید تبلیغ شده است؛ نماد این تمدن در سیره پیامبر و امام علی(ع) و اهل بیت(ع) قابل رویت است؛ امام علی(ع) یکی از میوه های شیرین تمدن نبوی است؛ نهج البلاغه، بخشی از نامه ها و خطبه ها و احادیث امام است.
مسئول دفتر سیاسی اجتماعی حوزه های علمیه اظهارکرد: در صده اخیر علمای شیعه چندین مستدرک را نوشته اند و اخیر یک محقق سعی کرد که تکلمه خطبه های علوی را بیابد که آنچه پیدا کرد، 10 برابر نهج البلاغه است؛ نامه امام علی(ع) به مالک اشتر یکی از این معارف اسلام است؛ سازمان ملل سعی کرد که قوانین همه کشورها و تمدن را جمع کند ولی وقتی به نامه امام به مالک برخوردند بیان کردند که این نامه از اسناد افتخار حافظه و ذاکره سازمان ملل قرار گرفته است.
حجت الاسلام والمسلمین زمانی تصریح کرد: در زمان امام سجاد(ع) صحیفه سجادیه از ایشان به یادگار گذاشته شد؛ یکی از مباحث این کتاب، رساله حقوق امام است که تمام قوانین تمدنی بشری در آن ذکر شده است.
دوره دوم تمدن اسلامی
وی افزود: دوره دوم، دوره درخشش تمدن اسلامی است که از قرن سوم و چهارم هجری خود را بروز داد؛ نتیجه کار علمای اسلامی تا قرن هشتم هجری مبدل به یک تمدن بزرگ و شکوفا شد که آن را بخش طلایی تمدن اسلامی می دانند؛ در این سالها کتابخانه های عظیم اسلامی تاسیس شد؛ کتابخانه قاهره در 800 سال پیش 400 کارمند داشته است؛ کتابخانه اندلس 4 میلیون کتاب را در دل خود جای داده بود؛ جمع سه کتابخانه بزرگ امروز ایران به 4میلیون کتاب می رسد؛ کتابخانه نیشابور و بغداد و جندی شاپور، جلوه هایی از تمدن درخشان اسلامی هستند.
مسئول دفتر سیاسی اجتماعی حوزه های علمیه تصریح کرد: ده ها رشته علوم تجربی و پزشکی و .... در این سالها شکل گرفت؛ ابن سینا، بزرگترین کتاب طبی و پزشکی تاریخ بشری را تولید کرد واین کتاب تنها یکی از کتاب های پزشکی وی و دانشمندان اسلامی است؛ پس از کتاب ایشان موسوعه و دانشنامه پزشکی در 30 جلد نوشته شد؛در قرن پنجم 10 نوع جراحی چشم در کتب اسلامی تشریح شد.
این استاد حوزه گفت: مقام معظم رهبری بیان کردند که کتاب قانون ابن سینا 300 سال منبع درسی دانشگاه های غربی بوده است؛ بنده در هلند و شهر لیدن حضور پیدا کردم و در کتابخانه این شهر که هزاران کتاب خطی ما را در دل خود جای داده است حضور یافتم؛ وقتی که سراغ کتاب قانون ابن سینا را گرفتم مشاهده کردم که این کتاب، 500 سال پیش به چند زبان ترجمه شده بود که مدعی رهبری را کاملا تایید و ثابت کرد.
وی اظهارکرد: موسسات خبری حوزوی باید تحقیقاتی را در زمینه جلوه های تلالو دوران درخشش تمدن اسلامی داشته باشند و آن ها را به جوانان اسلامی ارایه دهند، تا با تلاش غربیان در راستای تضعیف تفکر اسلامی و ایجاد بحران هویت اسلامی مقابله کنند؛ خود غربیان اظهار می کنند که سالها بر سر سفره مسلمانان نشسته ایم.
مسئول دفتر سیاسی اجتماعی حوزه های علمیه گفت: با کامل تاسف به دلایل متعدد عقب افتاده ایم که یکی از دلایل آن، شکستن قلم دانشمندان توسط پادشاهان بود؛ استکبار و عافیت طلبی و راحت طلبی و... ما را به عقب راند و دچار این تحولات منفی شدیم.
دوره سوم تمدن اسلامی
وی اظهارکرد: در نیمه های قرن بیستم دوره بازآفرینی تمدن اسلامی آغاز شد؛ این جرقه ها از ایران و کشورهای عربی مثل مصر ایجاد شد؛ ویل دوران در جلد اول تاریخ تمدن خود در بخش مقدمه خود در 50 سال پیش بیان کرده است که من با چشم خود جوانه های بازآفرینی تمدن نوین اسلامی را می بینم و غربیان باید مراقب تحت الشعاع قرار گرفتن تمدن غربی توسط تمدن نوین اسلامی باشند.
حجت الاسلام والمسلمین زمانی یادآورشد: افرادی مثل هانتینگتون سالها بعد کتاب جنگ تمدن ها را نوشتند وعنوان کردند که دوران جنگ نظامی گذشته است بلکه در آینده تمدنی که قوی تر باشد پیروز خواهد شد؛ امام نیز فرمودند که همیشه شمشیر بر خون پیروز نیست؛ آنها در این عرصه بیان کردند که تمدن های شرقی که بر دیانت الهی استوار نیست قدرتمند نیز نخواهد شد و تمدن های غربی نیز پایداری نیز نخواهد داشت و جامعه بشری با فروپاشی اخلاقی مقابله خواهد کرد و در نهایت تمدن اسلامی ماندگار خواهد شد؛ امروزه با هدایت های امام و رهبری پایه های این تمدن نوین گذاشته شده است.
ناصر ابوشریف:
هزینه مادی ایران در فلسطین در مقابل سعودی و عربستان بسیار اندک ولی بسیار صحیح و بابرکت است.
وی افزود: سیاست کشورهای عربی در کمک به ما برای مردم فلسطین مشخص است و کودکان فلسطینی نیز این مساله را می دانند؛ مردم ما هیچ اعتقادی به کشورهای عربی و اسلامی ندارند زیرا می دانند که کار آنها دفاع از اسراییل است؛ کار آنها دفاع از این رژیم به عنوان یک کمربند امنیتی هستند؛ این رژیم ها بخشی از طرح بزرگ اسراییل و آمریکا هستند.
ابوشریف گفت: کمک های سعودی و عربی کاملا ظاهری است؛ جامعه سعودی یک جامعه مسلمان است و رژیم صهیونیستی را نخواهد پذیرفت؛ ممکن است چند انسان توطئه گر در سعودی راضی شوند که به نفع اسراییل کار کنند ولی جامعه عربستان در نهایت راضی نخواهند شد.
نماینده جهاد اسلامی فلسطین در ایران اظهارکرد: هزینه های زیادی از سعودی انجام می شود که به عنوان رشوه و کارهای مدنی انجام می شود؛ آنها سعی می کنند که با صدها میلیون دلار، تغییر مواضع را در فلسطین ایجاد کنند و هیچ هزینه ای برای ملت مقاوم فلسطین نمی شود.
وی گفت: مساله معامله قرن به تشکیلات خود گردان ارایه شود یعنی حالت خودگردان داشته باشند ولی کشوری به نام فلسطین وجود نداشته باشند؛ آنها با پول فراوان سعودی و امارات سعی دارند که سلاح مقاومت به زمین گذاشته شود؛ هدف نهایی آنها حذف مساله فلسطین است وبرای این مساله حاضرند میلیون ها دلار بدهند.
ابوشریف عنوان کرد: کمک مالی ایران به فلسطین در مقابل عربستان و امارات مبلغ چندانی نیست؛ بیشتر کمک های ایران کمک های آموزشی و کادرسازی است ولی مهم این است که به رغم هزینه اندک، مسیر درستی را طی می کند؛ خداوند نیز این حرکت مالی اندک ایران را بسیار مبارک گردانیده است.
این مجاهد فلسطینی بیان کرد: امام علی(ع) برای حضور در جنگ برای یک یهودی کار کردند و خرمایی دریافت کردند و این مال برکت یافت زیرا این حرکت در مسیر صحیح انجام شد؛ خداوند متعال نیز در قرآن بیان کرده اند که کسانی که مسیر درست را طی نمی کنند قطعا موفق نمی شوند؛ کمک های اندک ایران قطعا بر سرمایه عظیم سعودی و اماراتی پیروز خواهد شد.
وی گفت: در سال 2006 حزب الله 33 روز مقاومت کرد و در اواخر 2008 غزه نیز 22 روز مقاومت کرد و در 2012 ، 11 روز مقاومت کرد و در جنگ 2014 نیز 52 روز مقاومت کرد و هزاران خانه با خاک یکسان شد ولی مردم فلسطین به حرکت خود ادامه دادند؛ انتفاضه اول 7 و انتفاضه دوم 5 سال به طول انجامید و در این عصر شاهد کربلای عصر بودیم که خون بر شمشیر پیروز شد.
مسئول دفتر سیاسی اجتماعی حوزه های علمیه
قرآن می گوید که ایران و جریان مقاومت با اندکی جمعیت و سلاح بر دشمنان مستکبر پیروز خواهند شد
حجت الاسلام والمسلمین زمانی بیان کرد: تقاوت شاخص های بنیادین وعناصر اصلی تمدن اسلامی با تمدن غرب یک مساله بسیار مهم است که باید به آن به صورت علمی و پژوهشی پرداخت؛ این بحث نیازمند یک بحث طولانی وعمیق است ولی تنها یک عنصر به نام مقاومت در اینجا مطرح می شود.
وی افزود: تمدن اسلامی و جامعه اسلامی جامعه ای است که در جهت تحقق عدالت و حمایت از مظلومان و مبارزه با ستم گران را جزو برنامه های اصلی خود می داند؛ جامعه ای در غرب، متمدن است که لذت بیشتری ببرد؛آنها به دنبال تلاش و مبارزه نیستند بلکه در درون یک جامعه متمدن غربی اگر ظلمی هم انجام شود با ظلم ظلمه مبارزه نمی شود.
وی گفت: در نظام سرمایه داری غرب که خود را متمدن می دانند، سرمایه داری موفق تر است که بتواند تولید و فروش بیشتر داشته باشد، گرچه آنچه به عنوان تولید این شرکت است منجر به شکست سرمایه دارن جزو و له شدن افراد فعال بشود؛ آن حکومت بررسی می شود که اگر مجموعه این ظلم به تولید بیشتر منجر شود، مشکلی ندارد.
مسئول دفتر سیاسی و اجتماعی حوزه اظهارکرد: حتی اگر محصولاتی نیز تولید شود که برای انسان خطرناک باشد از جمله مشروب و سلاح های هسته ای به دلیل اینکه سرمایه بیشتری را به حکومت تقدیم می کند از نظر آنها مخالف تمدن نیست.
وی گفت: در تمدن اسلامی، قضیه برعکس است بلکه عدالت و حمایت از محرومان و دفاع از مظلوم و مبارزه با ظالم یک حقیقت محض است؛ وقتی به امام علی(ع) پیشنهاد شد که حکومت معاویه را به عنوان یک استاندار بپذیرد تا حکومت ایشان از گزند ولی در امان بماند، فرمودند که ما از من انتظار دارید که من برای اینکه در حاکمیت خود پیروز شوم، ظلم را بپذیرم؟
حجت الاسلام والمسلمین زمانی اظهارکرد: امام علی فرمودند که اگر تمام دنیا و افلاک هفت گانه و کل زمین را به من بدهند به شرطی که یک پوست جو را از دهان یک مورچه بگیرم، چنین نخواهم کرد؛ این مساله نشان افتخار تمدن اسلامی است که این ظلم کوچک را نیز بر نمی تابد؛ امام علی(ع) زمانی که از نا امنی در جامعه اسلامی باخبر می شوند که یک خلخال از پای یک دختر یهودی خارج شده است تب کردند و فرمودند که اگر مسلمان از شنیدن این خبر دق کند، جا دارد.
مسئول دفتر سیاسی حوزه تصریح کرد: دفاع از مظلومان یک واجب قرآنی و اسلامی است؛ قرآن، به کسانی که راحت طلبی خود را به جای دفاع از مظلومان ارجح می دانند را تهدید می کند؛ قرآن بیان می کند که چرا با این گروه ظالم مقابله نمی کنید.
وی گفت: اکثریت دولت های به ظاهر مسلمان راحت طلبی خود را به دفاع از فلسطین ترجیح دادند و از آن بدتر، در مقابل ملت فلسطین ایستادند و از اسراییل حمایت کردند؛ این مساله در کشور ما برعکس است و شهید مطهری در این عرصه، سالها پیش بیان کرد که والله کسی که از ملت فلسطین حمایت نکند، گناه کبیره کرده است؛ ایشان پیش از انقلاب نیز بیان کردند که حمایت از فلسطین یک واجب دینی است.
حجت الاسلام والمسلمین زمانی افزود: امام راحل بیست سال پیش از انقلاب از ملت فلسطین حمایت کردند و پس از انقلاب بیان کردند که اسراییل باید ازصحنه روزگار محو شود و مقام معظم رهبری نیز تنها رهبری هستند در سی سال اخیر که جرات کردند که بیان کنند که هر کسی که از ملت فلسطین حمایت کنند مورد حمایت ما خواهد بود.
وی گفت: بنده در زمان پیروزی انقلاب یک طلبه جوان بودم و دوست داشتم که در یک شغل واردشوم و برای یافتن شغل خود با خداوند نذر کردم که اگر شغلی برای ما انتخاب کردی، اولین حقوق های خود را برای حمایت مردم فلسطین خواهم فرستاد؛ این نذر نشانه عمق اعتقاد است یعنی در درون قلبم محبوبت ترین کار را حمایت از مردم فلسطین می دانستم؛ این مساله نشان از یک اندیشه نهادینه شده در مردم ایران و علمای شیعه است.
وی اظهارکرد: در اول سال 58 سپاه تشکیل شد و در همان زمان 150 نهضت آزادی بخش را دعوت کرد که از آنها حمایت کند که مهمترین آنها، نهضت های فلسطینی بود؛ انقلاب و ملت و رهبر و مسئولان نظام ما پای نظام اسلامی ایستاده اند.
حجت الاسلام والمسلمین زماین تصریح کرد: موضوع گفتگوی بین آمریکا و ایران در سالهای گذشته انجام شد و عده ای نیز پادرمیانی کردند که بین این دو کشور آشتی ایجاد شود؛ آمریکا در این بین سه شرط گذاشت که اولین آن دست کشیدن از حمایت از فلسطین بود؛ آنها گفتند که میلیاردها دلار مردم ایران مصادره شد تا از فلسطین حمایت نشود ولی ایران گفت که حاضریم دست از این میلیاردها دلار می کشیم ولی دست از حمایت مظلومین فلسطینی نمی گذریم.
مدیر دفتر سیاسی اجتماعی حوزه های علمیه کشور گفت: این حمایت شجاعانه ادامه پیدا کرده است؛ شاید ایران حمایت مالی چندانی نداشته است ولی الگوی دفاعی و آموزشی و موضع گیری سیاسی ایران باعث شد که ملت و مبارزین فلسطینی قوت قلب پیدا کنند.
وی عنوان کرد: زمانی که در مصر فعالیت داشتم جنگ سی و سه روزه رخ داد و در آن زمان شاهد بمباران مردم فلسطین بودیم؛ در آن زمان فشار مردم مصر باعث شد که چند زخمی فلسطینی به شکل نمادین وارد قاهره شود؛ وقتی خبر این مساله به کشورهای اسلامی رسید، سفرای کشور اسلامی برای بازتاب خبری به بیمارستان رفتند.
حجت الاسلام والمسلمین زمانی افزود: بنده در آن زمان شاهد این جریان بودم؛ در آن زمان جوان فلسطینی غرق به خود روی تخت بود و پاسخی به گروه های کشورهای اسلامی نمی داد و گمان به بی هوشی وی میرفت؛ وقتی وارد اتاق شدم حس کردم که وی بیهوش هستم و خود را ایرانی معرفی کردم، وقتی نام ایران را شنید گفت، خود را از چشم های خود پاک کرد و من را بوسید و اظهار محبت کرد و گفت که من در این مدت بیدار بودم ولی می دانستم که همه آنها دروغگو هستند و برای کار رسانه ای خود به اینجا آمده اند؛ وی گفت که تنها کشوری که ملت و رهبر او صادقانه پای ما ایستاده اند، شما بودید.
مسئول دفتر سیاسی اجتماعی حوزه های علمیه حوزه ادامه داد: موقع خداحافظی به وی گفتم که چه خدمتی از من بر می آید به من بگویید؛ او به من گفت که اگر می خواهی به من کمک کنی باید به ما موشک بدهید تا اسراییلی ها را منکوب کنیم.
وی گفت: اندک بودن جمعیت مبارزان در مقابل کثرت دشمنان نباید هیچ حزن و ترس ویاسی به مقاومت راه بدهد و قطعا اینگونه خواهد بود زیرا این سخن از خداوند در قرآن بیان شده است و این مساله وعده داده شده است که همیشه گروه اندک بر حق بر دنیای ظلم پیروز خواهد شد و تعبیر این سخن حق در جنگ تحمیلی علیه ما و حتی جنگ 33 روزه و جنگ بر علیه غزه ثابت شد؛ ایران و حزب الله و مقاومت فلسطین ثابت کرد که با جمعیت اندک و سلاح اندک پشت اسراییل و آمریکا به خاک مالیده خواهد شد.