حجت الاسلام وحید هدایتی صبح امروز در حاشیه مراسم افتتاحیه سال تحصیلی جدید مدرسه علمیه سفیران هدایت بیجار که با حضور مدیر حوزه علمیه استان کردستان برگزار شد، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در استان کردستان، اظهار داشت: در عصر کنونی که علنا به میدان جنگ فرهنگی و اعتقادی دشمنان تبدیل شده، نقش حوزه ها و مدارس علمیه سنگین تر شده است.
معاون تبلیغ مدرسه سفیران هدایت بیجار گفت: در این میدان طلاب و روحانیون که به عنوان مبلغین دین رسول الله (ص) شناخته می شوند باید بتوانند مدافعان خوب و قوی برای دین خدا باشند و با علم و تقوا و البته روحیه انقلابی گری خویش، نقشه ها و دسیسه های دشمنان خارجی و داخلی را خنثی کنند.
این استاد حوزوی با اشاره به اینکه امروز تبلیغ خود به بخشی از تقابل و تعامل فرهنگ ها تبدیل شده است، بیان داشت: دنیای امروز، دنیای رسانه و فضای مجازی است و بی شک کسی پیروز این میدان خواهد بود که بتواند از امکانات رسانه ای همانند فضای مجازی برای تبلیغ و نشر عقاید خود بهترین استفاده را ببرد، لذا از این روست که همواره اساتید حوزوی طلاب را به آشنایی و آموختن سواد رسانه ای و نیز فضای مجازی تشویق می کنند.
حجت الاسلام هدایتی در ادامه سخنان خود عنوان کرد: تعداد شبهات دینی دشمنان این روزها به حدی است که نمی توان عددی برای آن عنوان نمود. دشمن امروز به دنبال ضربه زدن به اصول دین اسلام است و برای رسیدن به این نیت شیطانی خود از هیچ کوششی فروگذار نخواهد بود، لذا طلاب و حتی خود مردم باید با بصیرت و دشمن شناس باشند.
معاون تبلیغ مدرسه سفیران هدایت بیجار ادامه داد: طلاب باید در بحث تبلیغ دینی بسیار مجرب و کارآمد باشند تا بتوانند با جاذبه خود در بحث صیانت از دین خدا کارنامه موفقی داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه طلاب نباید تنها به مطالعه کتب درسی اکتفا کنند، گفت: خوشبختانه منابع و کتب دینی بسیاری از علما و فرزاندگان دین در دسترس داریم، لذا طلاب باید قدر این گنجینه ها را بدانند و بتوانند با مطالعه این آثار ارزشمند، بر علم و دانش دینی و عمومی خود بیفزایند.
حجت الاسلام هدایتی ادامه داد: خوشبختانه تمام امکانات لازم برای ارتقای سطح علمی و تهذیبی طلاب در مدارس علمیه وجود دارد که این نعمت را باید از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست.
معاون تبلیغ مدرسه سفیران هدایت بیجار با تاکید بر اینکه تبلیغ باید سرلوحه کار همه ما باشد، گفت: تبلیغ دین و توانایی پاسخ گویی به شبهات دینی و اعتقادی دشمنان وظیفه اصلی طلاب و روحانیون هستند زیرا جامعه به این قشر به عنوان نگهبانان و حافظان دین می نگرند.











نظر شما