جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
جلسه وزیر آموزش و پرورش و آیت الله اعرافی

حوزه/ مدیر حوزه های علمیه کشور، «آموزش و پرورش» را زیرینای همه توسعه و پیشرفت کشور خواند و بر ضرورت کمک همه نهادها و دستگاها به نهاد تعلیم و تربیت تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری «حوزه»، آیت الله علیرضا اعرافی، روز یکشنبه هفتم دی ۱۳۹۹ در چهاردهمین برنامه «گفتگوی هفته» وزارت آموزش و پرورش که با حضور اعضای شورای معاونان، مدیران کل استان‌ها و مدیران ۷۶۰ منطقه آموزش‌وپرورش کشور از طریق ویدئوکنفرانس در بستر شبکه شاد برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای فرهنگی، شهدای علم و دانش و سردار حاج قاسم سلیمانی، خدمات آموزش و پرورش به نسل جوان به ویژه در دوره کرونا را قابل تقدیر دانست.

سه ضلع بنیادین تعلیم و تربیت

وی از «آموزش و پرورش»، «حوزه علیمه» و «دانشگاه» به عنوان سه ضلع بنیادین تعلیم و تربیت نام برد و گفت: آموزش و پرورش بر همه نظامات فکری و آموزشی کشور اثرگذار است و این نقش مهم، همه ما را موظف به همکاری، همدلی و همراهی با این وزارتخانه می‌کند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با تاکید بر اینکه مدیریت در حوزه تعلیم و تربیت به دانش افزایی مستمر، مطالعه و خود دانش افزایی نیاز دارد، اظهار کرد: یک مدیر در حوزه تعلیم تربیت، بیش از هر مدیر دیگری به دانش افزایی و خود دانش افزایی مستمر نیازمند است و باید از دانش به روز برخوردار و رویکرد جامع و فرابخشی داشته باشد.

کلیشه‌ای شدن؛ سم مهلک مدیریت‌های آموزشی و پژوهشی

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: مدیریت در حوزه منابع انسانی باید توأم با ابتکار، نوآوری و خلاقیت باشد، چرا که کلیشه‌ای شدن در مدیریت‌های آموزشی و پژوهشی سم مهلک است.

به گفته آیت الله اعرافی، فرد مدیر در حوزه تعلیم و تربیت باید مملو از عشق به تربیت و توانایی، ایجاد نشاط و انگیزه روز افزون در مجموعه را داشته باشد تا بتواند کاروان بزرگ تعلیم و تربیت را به پیش ببرد و به سرمنزل مقصود برساند.

همه دستگاه‌ها به نهاد تعلیم و تربیت کمک کنند

مدیر حوزه‌های علمیه کشور در ادامه با تاکید بر اینکه تمام نهادها و دستگاه‌های رسمی باید پیوست آموزشی و پرورشی داشته باشند، افزود: آموزش و پرورش قسیم دیگر دستگاه‌ها نیست، بلکه مَقسم است، لذا همه نهادها و دستگاه‌ها باید به نهاد تعلیم و تربیت کشور کمک کنند.

طراحی ۴۰۰ رشته و گرایش مقطع در حوزه‌های علمیه

آیت الله اعرافی به تدوین اسناد جامع در حوزه‌های علمیه اشاره کرد و گفت: در قالب درختواره آموزشی، ۴۰۰ رشته و گرایش مقطع در حوزه‌های علمیه طراحی شده است که بیش از ۳۰ رشته به ساحت‌های تعلیم و تربیت اختصاص دارد.

به گفته مدیر حوزه‌های علمیه کشور در حال حاضر بیش از ۱۰۰ طرح مهم در حوزه‌های علمیه، در حال نهایی شدن و یا اجراست.

حوزه قصد ندارد جای دانشگاه و آموزش و پرورش را بگیرد

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه کشور به این نکته مهم هم اشاره کرد که حوزه علمیه هیچ گاه قصد ندارد جای دانشگاه و یا آموزش و پرورش را بگیرد، بلکه باید مکمل باشد.

انتهای پیام

خبرنگار: علی علی زاده

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha