شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
مجتمع فاطمه الزهرا (س) اصفهان

حوزه/ معاون پژوهش مجتمع آموزش عالی فاطمه الزهراء(س) اصفهان گفت: بعد از پیروزی انقلاب، زنان همچون مردان وارد عرصه اجتماع شدند و در عرصه های مختلف چون علم آموزی شروع به فعالیت کردند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، وجیهه شکرانی پور، در نشست تبلیغی با موضوع «جایگاه زن در نظام جمهوری اسلامی و نقش و تاثیر بسزای زنان طلبه در اجتماع و خانواده» در جمع کارکنان مجتمع آموزش عالی  فاطمه الزهراء(س) و فرماندهان پایگاه های ۱۵ روستای همجوار شهر اصفهان در حوزه مقاومت بسیج روستای منشیان، ضمن تبریک میلاد امام حسن مجتبی(ع)، به بیان اهمیت و جایگاه علم آموزی با توجه به آیه ۹ سوره زمر(قُلْ هَلْ یَسْتَوِی الَّذِینَ یَعْلَمُونَ وَالَّذِینَ لَا یَعْلَمُونَ) پرداخت و گفت: آیا کسانی که در تحصیل فضائل و آگاهی های مفید و موثر در کمال خود، گام برمی دارند و رنج و زحمت علم آموزی را به جان می خرند با کسانی که از حیات خود جز خواب و خوراک چیزی نمی دانند برابرند؟‌ شکی نیست که ارجحیت، از آن کسانی است که در راه تحصیل علم تلاش می کنند.

معاون پژوهش مجتمع آموزش عالی فاطمه الزهراء(س) اصفهان، با تشریح ارزش و مقام زن بعد از پیروزی انقلاب، افزود: قبل از پیروزی انقلاب، زنان چون ابزار در دست مردان بودند، اما انقلاب، هویت اصلی زن را به وی باز گرداند. امام خمینی(ره ) با بیان جمله معروف از دامن زن مرد به معراج می رود، جایگاه زن را نشان دادند. نقش حکومت اسلامی قبل از برپایی حکومت امام زمان(عج)، بارور ساختن باور زن به خویش، رهانیدن وی از سراب های کاذب ایسم ها و ایست ها و اعطای حقوق اجتماعی به وی تا مرز آسیب ندیدن گوهر وجودی او است. از این رو بود که بعد از پیروزی انقلاب، زنان همچون مردان وارد عرصه اجتماع شدند و در عرصه های مختلف چون علم آموزی شروع به فعالیت کردند.

وی با استناد به حدیث شریف پیامبر اکرم(ص) "أوّل العلم معرفة الجبّار" افزود: طبق بیانات معصومین (ع) علم خدا شناسی بهترین علم هاست. اگر چه باب علم آموزی بسیار است و انسان می تواند در تمام شاخه های علم وارد شود، اما اگر سعادت دنیا و اخرت را می خواهد باید بهترین علم ها را بیاموزد و بنا به آنچه از  روایات برداشت می شود، بهترین شاخه علم، معرفت خدا و دین و اهل بیت(ع) است. اگر زنان ما بتوانند در این راه قدم بگذارند آن زمان است که جامعه، یک جامعه ی  مهدوی می شود. جامعه ای که در آن زنان در کنار ورود به اجتماع و عرصه کار و تلاش می توانند بهترین مادران، همسران و دختران جامعه باشند.

معاون پژوهش مجتمع آموزش عالی فاطمه الزهراء(س) اصفهان، با بیان اینکه سربازی امام زمان(عج) توفیقی است که شامل حال هر کسی نمی شود، اظهار کرد: در عصر حاضر و به برکت خون شهدا و انقلاب اسلامی با فراگیر شدن حوزه های علمیه در تمام استان ها و شهرهای کشورمان، دیگر هیچ بهانه ای برای جاهل قاصر نداریم، زیرا مردم ما در کشور و بلاد تشیع زندگی می کنند و راحت می توانند به علوم دینی دسترسی پیدا کنند.

وی در پایان هدف از برگزاری این جلسه را توجیه فرماندهان پایگاه های بسیج جهت تبلیغ و کمک آنها در امر پذیرش سال تحصیلی ۱۴۰۰ اعلام کرد.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha