شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱۸ شوال ۱۴۴۵ | Apr 27, 2024
1

حوزه/ تفاهم نامه همکاری با محوریت توسعه همکاری و استفاده از ظرفیت‌های علمی ـ پژوهشی میان دانشگاه ادیان و مذاهب و جامعه الزهرا(س) به امضا رسید.

به گزارش خبرگزاری حوزه، تفاهم نامه همکاری با محوریت توسعه همکاری و استفاده از ظرفیت‌های علمی ـ پژوهشی میان دانشگاه ادیان و مذاهب و جامعة الزهرا(س) به امضای حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب و دکتر سیده زهره برقعی مدیر جامعة الزهرا (س) رسید.

در این نشست رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با تبریک به مناسبت میلاد امام علی ابن موسی الرضا (ع) گفت: بنده از دوران مبارزات انقلاب پیگیر آموزش زنان بوده‌ام و یکی از افتخاراتم این است که پیشنهاد بنده برای آموزش خواهران مورد توجه مقام معظم رهبری قرار گرفت. ایشان در سفری که به قم داشتند با ایجاد مرکزی برای آموزش زنان موافقت کردند که به نوبه خود کار بزرگی محسوب می‌شد.

وی گفت: هزینه‌ای که بابت تحصیل خانم‌ها می‌شود هرگز هدر نمی‌رود اما ممکن است این هزینه در مورد آقایان برعکس باشد. زیرا تاثیرگذاری آموزش در بانوان بیشتر از آقایان است و فایده آن نیز بیشتر است. دانشگاه ما تنها دانشکده مطالعات زنان در ایران را دارد و فعلا سه رشته دکتری را در این دانشکده داریم. ما در تمام ۱۴ دانشکده‌مان هیچ فرقی بین خواهران و برادران نمی‌گذاریم و همه می‌توانند در این رشته‌ها تحصیل کنند. بسیار مناسب است که فارغ‌التحصیلان جامعة الزهرا (س) بتوانند در دانشگاه ادیان و مذاهب دوره دکتری را بگذرانند و در آینده بتوانند سنگر دانشگاه را حفظ کنند.

حجت الاسلام والمسلمین نواب افزود: شاید دیر شده باشد، اما هنوز هم راه و امید هست تا در تربیت نسل‌مان کمک کنیم. باید با کار نفس‌گیر و همیشگی قدمی در اصلاح جامعه برداریم. اوضاع کوچه و خیابان نشان‌دهنده عدم کفایت آموزش ما بوده است. خیابان نشان دهنده کارنامه ماست و ما در تربیت نسل‌مان موفق نبوده‌ایم. در برخی شهرها حجاب سست شده است و این ثمره آموزش نامناسب ما و عدم استفاده از ظرفیت سیستم‌های آموزشی است.

وی پیشنهاد داد: دو مرکز آموزشی دانشگاه ادیان و مذاهب و جامعة الزهرا(س)از ظرفیت‌های موجود و بالقوه یکدیگر استفاده کنند و از ظرفیت اساتید و رؤسای دانشکده زن و خانواده و پژوهشکده زن و خانواده که خود فارغ‌التحصیلان جامعة الزهرا(س) هستند نهایت استفاده لازم را ببرند.

در ادامه این نشست مدیر جامعة الزهرا (س) گفت:‌ با توجه به آموزش‌هایی که در این دانشگاه وجود دارد بسیاری از دوستان ما در دوره‌های این دانشگاه شرکت کرده‌اند. همچنین این افراد در بخش‌های مختلف مشغول هستند و پژوهشکده زن و خانواده در این زمینه بسیار خوب عمل کرده است.

وی افزود: جامعة الزهرا (س) کارویژه‌های خاصی را برای فارغ‌التحصیلان خودش در نظر دارد. ازجمله کارویژه‌های ما استفاده از ظرفیت فارغ‌التحصیلان ما در دانشگاه‌ها و هیئت‌ علمی‌های دانشگاه است. به همین دلیل درصدد هستیم که برخی دانشجویان خودمان را به‌عنوان بورسیه وارد دانشگاه ها کنیم.

دکتر سیده زهره برقعی خاطر نشان کرد؛ ارتباط خوبی بین دانشگاه ادیان و مذاهب و جامعة الزهرا (س) برقرار است و امیدواریم که این ارتباطات بیشتر و بیشتر شوند. طلاب ما در هر زمینه‌ای که ورود کرده‌اند الحمدلله موفق بوده‌اند، اما پرداخت برخی شهریه‌های دانشگاه‌ها برای طلبه‌ها و خانواده طلاب کمی مشکل است و این مسئله نیازمند همکاری و همیاری بیشتری است. خواهش ما این است به این مسائل توجهی بیشتری شود. ما نیز در خدمت شما هستیم و مشکلی در ارتباطات نمی‌بینیم و امیدواریم که تسهیلاتی را برای ورود خانم‌ها به دانشگاه در نظر داشته باشید.

همچنین در این نشست رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با بورسیه ۱۴ نفر از طلاب جامعة الزهراء (س) برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری دانشگاه ادیان و مذاهب موافقت کردند.

گفتنی است: این طلاب بعد از طی مراحل پذیرش توسط مدیریت جامعة الزهرا(س) به دانشگاه ادیان و مذاهب معرفی خواهند شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha