دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۲۰ شوال ۱۴۴۵ | Apr 29, 2024
آیت الله محسن فقیهی

حوزه/ استاد حوزه علمیه قم با اشاره به نقش اساسی صدا و سیما در تربیت فرهنگی جامعه، بیان کردند: متأسفانه با آن اهمیتی که صدا و سیما در تربیت دینی و فرهنگی جامعه دارد؛ در بسیاری از سال‌ها، نتوانسته آنگونه که باید، جهات اسلامی و انقلابی را در جامعه نهادینه کند. باید بدانیم که اصلاح صدا و سیما، اصلاح جامعه است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت الله محسن فقیهی در دیدار اعضای دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی قم گفت: کار بسیار بزرگی را شروع کرده‌اید که به حق مصداق بزرگ فرمایش مقام معظم رهبری درباره جهاد تبیین است. این نوع جهاد، دارای مراتب و انواع و اقسامی است که بهترین و موفق‌ترین نوع آن، هنر است.

وی در ادامه با اشاره به عدم موفقیت در برنامه‌های فرهنگی سال‌های اخیر در کشور افزود: خیلی افسوس می خوریم برای این سال‌هایی که بر انقلاب گذشت و می‌بینیم که نتوانستیم زحمات مرحوم امام و علما و شهدا و نیز زحمات مقام معظم رهبری را قدردان باشیم و اوضاع فرهنگی طوری شده که انحرافاتی در آن مشاهده می‌شود و موفق نبوده‌ایم.

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به نقش اساسی صدا و سیما در تربیت فرهنگی جامعه، بیان کرد: متأسفانه با آن اهمیتی که صدا و سیما در تربیت دینی و فرهنگی جامعه دارد؛ در بسیاری از سال‌ها، نتوانسته آنگونه که باید، جهات اسلامی و انقلابی را در جامعه نهادینه کند. باید بدانیم که اصلاح صدا و سیما، اصلاح جامعه است.

آیت الله فقیهی با تأکید بر اینکه امروزه فضای مجازی، گوی سبقت را از صدا و سیما ربوده است اظهار داشت: امروزه که فضای مجازی غوغا کرده و در همه خانه‌ها حتی کودکان را تحت تأثیر خود قرار داده است؛ جوانان مسلمان انقلابی باید هنرمندانه، فضای مجازی را تسخیر کنند. البته باید بسیار مراقب باشند که دو جهت اسلامی بودن و انقلابی بودن با هم رعایت شود؛ یعنی جهات مذهبی هنر را در کنار مباحث انقلابی به صورت کامل رعایت نمایند.

وی، تبیین ضررهای بی‌حجابی برای جوانان را بهترین راه ترویج حجاب برشمرده و افزود: باید در صدا و سیما و فضای مجازی، ضررهای اجتماعی، خانوادگی و شخصی بی‌حجابی، برای جوانان عزیز ما تبیین شود و یقیناً وقتی عزیزان ما این ضررها و مفاسد، مانند قتل و تجاوزها و طلاق و دیگر ضررهای بی‌حجابی را بدانند و مشاهده کنند، به سمت آن نخواهند رفت.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تأکید بر استفاده از ابزار هنر در ترویج دین و معارف اسلامی، بیان داشت: اگر بتوانید وظایف انسانی را برای مردم تبیین کنید، جامعه، طعم حیات طیبه را خواهد چشید؛ به عنوان مثال اگر تبیین کنید که ظلم از نظر همه عقلای عالم، قبیح و ناپسند است و مطالبی مانند دروغ، غیبت، پخش شایعات، اختلاس، افشای سرّ، بی‌حجابی و ... ظلم محسوب می‌شود و نزد همه عقلای عالم گرچه متدین به دینی نباشند، قبیح است، فطرت بشری این ملکات اخلاقی و انسانی را پذیرا خواهد شد.

وی یادآور شد: کارهای بسیار بزرگی انجام داده‌اید؛ ولی کافی نیست. چون حرکت شما مقدّس است اولاً با قصد قربت و بخاطر خدا آن را انجام دهید؛ ثانیاً سعی کنید کارتان با قوّت و قدرت بیشتری انجام شود و ثالثا اختلاف سلیقه و تنگ نظری‌ها را کنار بگذارید و با هم باشید و نیروهای قوی را جذب کنید.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha