شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۲۵ شوال ۱۴۴۵ | May 4, 2024
حجت الاسلام عباس رفعتی نائینی

حجت الاسلام و المسلمین عباس رفعتی نائینی تصریح کرد: نگاه و رویکرد امامین انقلاب به نقش مردم در انتخابات، به هیچ وجه تشریفاتی و مقطعی نیست.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین عباس رفعتی نائینی طی سخنانی در یازدهمین برنامه مدار که با موضوع مردم و انتخابات در مجموعه رسانه ای فکرت برگزار شد، با اشاره به این که در گفتمان امام راحل و مقام معظم رهبری، نقش مردم به عنوان یک مساله کلیدی و راهبرد اصلی مورد توجه است، اظهار داشت: متأسفانه برخی نگاه نادرستی نسبت به رهنمودها و بیانات امامین انقلاب دارند و فکر می کنند که نگاه به مردم و تأکید بر نقش آن ها یک بحث تشریفاتی و یا مقطعی است و حال آن که به هیچ وجه این گونه نیست.

استاد حوزه علمیه قم افزود: حضرت امام (ره) و رهبر معظم انقلاب بر اساس مبانی دینی و فقهی به معنای واقعی کلمه معتقد و باورمند به نقش مردم در عرصه های مختلف از جمله انتخابات بوده و هستند.

حجت الاسلام و المسلمین رفعتی همچنین گفت: به تعبیر حضرت آقا، امام خمینی(ره) این راه و گفتمان را به ما نشان دادند، کما این که مقام معظم رهبری بر همین اساس تأکید کردند که حضور مردم در صحنه های مختلف کشور از جمله انتخابات، معجزه آفرین و تحول بخش است.

استاد حوزه علمیه قم بیان داشت: از نگاه امام راحل، فلسفه بسیاری از احکام در راستای اقامه حکومت است و لذا ایشان بر اساس همان نگاه فقه جواهری، نگاه فردی به شریعت نداشتند و قائل به رویکرد حکمرانی در این زمینه بودند.

حجت الاسلام و المسلمین رفعتی با بیان این که بر اساس رویکرد و گفتمان امامین انقلاب، مردم نقش کلیدی در تحقق حکمرانی دارند، افزود: با دقت در بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدارشان با ائمه جمعه و نیز مردم قم به خوبی متوجه عمق این نگاه راهبردی و مبنایی می شویم.

استاد حوزه علمیه قم گفت: مقام معظم رهبری بارها بر این نکته تأکید کرده اند که برای برپایی حکمرانی دینی و در ادامه اقامه تمدن اسلامی نیاز به نقش آفرینی مردم وجود دارد، ضمن آن که ما هنوز در گام دوم تمدن سازی هستیم و راه زیادی وجود دارد.

حجت الاسلام و المسلمین رفعتی ابراز داشت: البته مسلم است که بیانات و رهنمودهای امامین انقلاب در این زمینه ریشه در کلام و سیره اهل بیت(ع) به خصوص امیرالمؤمنین(ع) دارد و ما باید بتوانیم در عرصه جهاد تبیین این مباحث را به درستی تشریح و تبیین نماییم.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha