جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
عباس محمدحسنی

حوزه/ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به جامعیت شخصیت علامه مطهری گفت: همه ویژگی هایی که یک انسان متعالی الهی باید داشته باشد در این شهید بزرگوار وجود دارد و معلمی که الگویش شهید مطهری است باید برای جامعیت علمی، ایمانی، عرفانی و رفتاری خودش تمام تلاش خود را بکار گیرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، حجت الاسلام والمسلمین عباس محمد حسنی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، در آئین گرامیداشت روز معلم که با حضور امیر دریادار ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش و جمعی از فرماندهان، معاونان و کارکنان این نیرو در ستاد نداجا برگزار شد، ضمن تبریک به مناسبت فرار رسیدن این روز و همچنین اشاره به شخصیت و جایگاه منحصر به فرد معلم در اسلام گفت: هیچ مکتبی به اندازه اسلام به مقام معلم بها نداده و اینگونه جملات و کلمات طلایی و نورانی که در اسلام و در کلام امام راحل در شان و منزلت معلم ذکر شده در هیچ جا نیامده است.

حجت الاسلام و المسلمین محمد حسنی در ادامه با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از جامعه، شناخت شناسنامه ای نسبت به شخصیت شهید مطهری دارند، ادامه داد: شناخت، پیش نیاز الگوبرداری و تاثیرپذیری است، شهید مطهری با بنیه قوی علمی، توانایی بسیار بالا و روحیه‌ای زاهدانه، تحول آفرینی کرد، بنابراین ضروری است تا ابعاد شخصیتی این عالم فرهیخته در جامعه به درستی تبیین شود.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به جامعیت شخصیت علامه مطهری افزود: همه ویژگی هایی که یک انسان متعالی الهی باید داشته باشد در این شهید بزرگوار وجود دارد و معلمی که الگویش شهید مطهری است باید برای جامعیت علمی، ایمانی، عرفانی و رفتاری خودش تمام تلاش خود را بکار گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین محمد حسنی با اشاره به آسیب های موجود در فضای مجازی و ارتباط آن با شخصیت این شهید بزرگوار تصریح کرد: علامه مطهری عاری از هرگونه غرور علمی است اما امروزه هستند کسانی که در فضای مجازی توهم بزرگی و دانایی دارند و به بهانه آن هرگونه مطلب نادرست و سخیفی را در اختیار عموم قرار می دهند. و شاید مهمترین دلیلی که خداوند علامه مطهری را جزوه موثر ترین چهره های علمی در عالم بشریت قرار داده همین امر باشد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش هدف از انتخاب سالروز شهادت شهید مطهری به عنوان روز معلم را الگو گرفتن از ویژگی های شخصیتی ایشان دانست و اضافه کرد: یکی از ابعاد مهم شهید مطهری که شاید کمتر بدان پرداخته شده، شخصیتِ پژوهشگر ایشان است. استاد مطهری را پیش از آن که یک مبارز انقلابی، خطیب و یا معلم بدانیم باید پژوهشگری بدانیم که ثمرات روش تحقیق وی خلق آثاری است که تاکنون نیز از ارزنده‌ترین و پایاترین آثار دینی معاصر در حوزه شناخت اسلام به شمار می‌روند.

وی از ایمان و علم به عنوان دوبال انسان به منظور رسیدن به نقاط مرتفع تری در آسمان معنویت نام برد و تاکید کرد: علامه مطهری در طول زندگانی خود همانقدر که به تقویت مهارت های علمی خود اهمیت می داد از تقویت مهارت های ایمانی هم غافل نبود، این شهید بزرگوار ادب در برابر بزرگان، متعهد بودن و تهجد داشتن را همیشه در وجهه همت اخلاقی خودش قرار داده بود.

حجت الاسلام والمسلمین محمد حسنی در ادامه با اشاره به فعالیت های بزرگ و گسترده قرآنی انجام شده در نیروی دریایی ارتش و تقدیر از مجموعه این نیرو در راستای انجام این اقدامات اظهار داشت: نیروی دریایی به عنوان نیرویی راهبردی، اثرگذار و تحول آفرین در جهان شناخته شده است که سهم بزرگی از آن مدیریت عالی است که به لطف الهی در این نیرو جریان دارد.

در پایان این مراسم از دستورالعمل اجرایی مرکز تداوم آموزش عقیدتی سیاسی و شیوه نامه برگزاری هیئت های خانگی قرآن کریم مرکز قرآن عترت و نماز نداجا رونمایی و از اساتید قرآنی برجسته این نیرو تقدیر شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha