یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۴
همکاری بین آموزش و پرورش و بسیج فرهنگیان، کلید تحقق عدالت آموزشی است

حوزه/ مدیرکل آموزش و پرورش سمنان در دیدار با رؤسای سازمان بسیج فرهنگیان و دانش‌آموزی استان، همکاری با این نهادهای ارزشی را کلید تحقق عدالت آموزشی برشمرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از سمنان، قاسم شریفی، مدیرکل آموزش و پرورش سمنان، به مناسبت فرارسیدن اعیاد شعبانیه و ولادت امام‌حسین(ع) با محمد یعقوبی و مجتبی لطفی رؤسای سازمان بسیج فرهنگیان و دانش‌آموزی استان، دیدار و با تأکید بر اهمیت همکاری و هم‌افزایی در نظام تعلیم و تربیت به تبیین ضرورت تحقق شعار توسعه عدالت و برابری آموزش برای همه دانش‌آموزان پرداخت.

وی با اشاره به فعالیت‌های مشترک و عمیق بین مجموعه آموزش و پرورش و بسیج فرهنگیان و دانش‌آموزی اظهار داشت: نظام تعلیم و تربیت به‌تنهایی نمی‌تواند اهداف خود را پیش بَرَد و نیازمند همکاری همه افراد و گروه‌ها است.

شریفی افزود: شعار دولت در حوزه تعلیم و تربیت، «توسعه عدالت و برابری آموزش برای همه دانش‌آموزان» است که تحقق آن تنها با همکاری و همیاری امکان‌پذیر خواهد بود.

وی با بیان این‌که آموزش و پرورش از عهده بسیاری از مسائل به‌تنهایی برنخواهد آمد، تأکید کرد: همه نهادها، رسانه‌ها و حوزه‌های تأثیرگذار فرهنگی و آموزشی باید در این راستا همکاری کنند.

شریفی هم‌چنین از تلاش‌های بسیج فرهنگیان در تدارک دوره‌های تبیینی برای نیروهای جدید و استخدامی در مجموعه آموزش و پرورش، قدردانی و تصریح کرد: وظیفه داریم از این اقدامات، حمایت کرده و نگاه ویژه‌ای به همکاران فرهنگی داشته باشیم.

وی ضمن ابراز امیدواری برای استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود، خواستار تعریف دوباره فعالیت‌ها با توجه به نگرش و نگاه نسل جدید دانش‌آموزان شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان در بخش پایانی سخنانش، با تقدیر از عوامل اجرایی این دیدار تأکید کرد: اگر به رویکردهای گذشته ادامه دهیم، قطعاً موفق نخواهیم بود.

انتهای پیام/

 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha