جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۴
افتخار به گذشته و امید به آینده دو رکن اصلی بیانیه‌ گام دوم است

حوزه/ حجت الاسلام هاشمی گفت: افتخار به گذشته و امید به آینده دو رکن اصلی و در واقع خلاصه‌ بیانیه‌ گام دوم انقلاب است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از ارومیه، حجت الاسلام سید محمد هاشمی امروز در خطبه های نماز جمعه ماکو که در مسجد جامع این شهر برگزار شد، اظهار داشت: از جمله‌ی مهم‌ترین عواملی که موجب پیروزی انقلاب و تداوم آن گردید، حضور آگاهانی مردم در زیر سایه رهبری در صحنه‌های مختلف انقلاب بود.

وی افزود: وقتی یک ملت اراده می‌کند تا خود را از زیر سلطه ظلم و جور خارج کند و سرنوشت خویش را تغییر دهد، خداوند تبارک و تعالی نیز امدادهای غیبی خود را به سراغ آنها می‌فرستد، و پیروزی را نصیب آنان می‌گرداند، البته قرآن‌کریم، از ایامی که دست قدرت خدا در آنها نمایان است، به عنوان ایام الله یاد می‌کند، لذا حضرت امام رضوان الله تعالی علیه نیز از ۲۲ بهمن ماه که روز پیروزی ملت ایران بر استبداد داخلی و استکبار جهانی است، به عنوان یوم الله یاد می‌کند.

امام جمعه ماکو گفت: افتخار به گذشته و امید به آینده دو رکن اصلی و در واقع خلاصه‌ بیانیه‌ی گام دوم انقلاب است و نظام اسلامی، در طول چهل وشش سال با وجود تحریم‌ها و موانعی که دشمن در مقابل توسعه و پیشرفت کشور ایجاد کرده بود، دستاوردهای خوبی را داشته است.

وی ادامه داد: بحمد الله انقلاب اسلامی ایران در عرصه‌های مختلف، اعم از عرصه‌های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، نظامی، علمی و بین المللی، دستاوردهای خوبی داشته و از نظر علمی ما پیشرفتهای خوبی داشتیم، امروز فن‌آوری هسته‌ای در کشور بومی شده، در دانش شبیه‌سازی پیشرفت‌های بزرگی داشتیم، در زمینه سلول‌های بنیادین به دستاوردهای بزرگی رسیدیم.

حجت الاسلام هاشمی بیان کرد: امروز شهروندهای بیمار ما، برای معالجه به خارج از نمی‌روند و بحمد الله با تلاش دانشمندان، ما داروی بیماری‌های صعب العلاج به مانند ایدز و امروز واکسن کرونا را نیز در داخل کشور تولید می‌کنیم، از نظر علمی در تولید تسلیحات نظامی و فن آوری هوا و فضا به خودکفایی رسیدیم که در آستانه چهل و ششمین سالگرد انقلاب اسلامی، به همت دانشمندان ایرانی و به کوری چشمان دشمنان ملت ایران، چند ماهواره را به فضا فرستادیم.

وی تأکید کرد: از نظر اقتصادی، اقتصاد تک‌محصولی کشور را بازسازی کردیم، امروز در سایه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، اکثر نیازهای مردم درداخل کشور تولید می‌شود و توسط منطقه آزاد، کمیته امداد، بسیج سازندگی، جهاد کشاورزی، ادارات بهداشت و درمان، آب و فاضلاب شهری و روستایی، برق، گاز، آموزش و پرورش، ورزش و جوانان، راهداری، راه‌وشهرسازی و بنیادمسکن، خدمات ارزنده‌ای در کشور و مخصوصا در شهر و روستاهای شهرستان ماکو ارائه شده است.

امام جمعه ماکو تاکید کرد: چندین بنگاه تولیدی در راستای توسعه‌ی اقتصادی منطقه و رفع مشکلات بیکاری جوانان توسط سرمایه‌گذاران، در واقع جهادگران عرصه‌ اقتصاد، بدست مسئولین منطقه کلنگ‌زنی و افتتاح خواهد شد، اما باید برای توسعه منطقه، در حوزه‌های اقتصادی، گردشگری، فرهنگی، خدماتی وسایر عرصه‌ها، از حالا پیش‌بینی و برنامه‌ریزی شده و اقدامات لازم انجام پذیرد.

وی تأکید کرد: البته این به آن معنا نیست که ما هیچ مشکلی در کشور نداریم، امروز مردم از مشکلات اقتصادی و معیشتی حاکم بر کشور رنج می‌برند، مقام معظم رهبری راه علاج آن را در اقتصاد مقاومتی و توجه به توانمندی‌های داخلی و نیروی انسانی می‌داند، امروز مسئولین باید با کار جهادی موانع را از پیش روی جهادگران عرصه اقتصادی بردارند، بانک‌های عامل نیز باید همکاری‌های لازم را با بنگاه‌های تولیدی بنمایند.

حجت الاسلام هاشمی بیان کرد: استکبار جهانی باید بداند که ملت ایران آن درخت بیدی نیست که با این بادها بلرزد، به کوری چشم دشمنان، ان‌شاءالله ملت ایران با حضور خود در راهپیمائی بیست و دوم بهمن ماه، حماسه دیگری را در تاریخ انقلاب خلق خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: تقارن بین ایام الله دهه فجر با اعیاد شعبانیه و مخصوصا نیمه شعبان، این پیام را به ملت عظیم الشأن ایران می‌دهد که با حماسه‌ای که ملت ایران با حضور خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه خلق خواهد کرد، زمینه را برای حماسه ظهور وجود مقدس حضرت حجت(عج) فراهم خواهند کرد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha