حجتالاسلام والمسلمین خیاط، مدیر حوزه علمیه خراسان، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد، در خصوص جشنواره رسانهای و فضای مجازی «سلمان» توضیح داد: این رویداد با هدف ایجاد شبکهسازی میان فعالان مجازی در حوزه دینی طراحی شده است تا بتواند این افراد را گرد هم بیاورد و تواناییهای آنان را بسنجد و در صورت نیاز آموزشهای لازم را برای آنها فراهم کند، همچنین با ایجاد یک شبکه قوی از کنشگران اجتماعی حوزوی و حتی فعالان دینی، فضایی شکل بگیرد که برای واکنش به رویدادهای مهم اجتماعی و دینی، همکاری و همافزایی مؤثرتری حاصل شود.
وی با اشاره به تغییرات و تحولات مهم در ساختار حوزه علمیه خراسان بعد از انقلاب اسلامی افزود: پیش از انقلاب، حوزه علمیه خراسان تنها حدود شش هزار طلبه داشت، اما امروز این تعداد به حدود ۶۳ هزار طلبه رسیده است که نشاندهنده رشد چشمگیر آن از نظر کمّی است.
مدیر حوزه علمیه خراسان در ادامه به ارتقای کیفی طلاب در این حوزه اشاره کرد و گفت: طلاب بعد از انقلاب به دلیل تغییرات و تحولات اجتماعی، نیازمند مهارتهایی فراتر از توانایی علمی هستند. شرایط جدید ایجاب میکند که این افراد علاوه بر تخصصهای علمی، مهارتهای اجتماعی، رسانهای و مرتبط با فضای مجازی را نیز فراگیرند.
وی جشنواره سلمان را فرصتی برای ارتقای نقش فعالان دینی در فضای مجازی دانست و تصریح کرد: جشنواره سلمان در تلاش است تا کنشگران دینی را با یکدیگر پیوند دهد و با تشکیل یک شبکه قوی، بستری را برای هماهنگی فعالیتهای آنان در موضوعات مختلف دینی و اجتماعی فراهم کند.
گفتنی است، این جشنواره، با حضور گسترده فعالان مجازی از حوزههای دینی، تلاش دارد تا علاوه بر ایجاد همافزایی میان آنان، نقشی مؤثر در تقویت جریانهای دینی در فضای مجازی ایفا کند.
نظر شما