یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۵
برگزاری جلسه راهکارهای افزایش بهره‌وری طلاب در مدرسه علمیه ریحانه النبی(س)

حوزه/ جلسه صمیمانه با حضور اساتید، مدیر و کادر مدرسه علمیه ریحانه النبی(س) با هدف بررسی مسائل یادگیری طلاب و ارائه راهکارهای افزایش بهره‌وری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، به همت مدرسه علمیه ریحانه النبی(س) اراک و با هدف بررسی مسائل و مشکلات یادگیری طلاب و یافتن راهکارهای مناسب برای افزایش بهره‌وری تحصیلی،امروز جلسه‌ای صمیمانه با حضور اساتید، مدیر و کادر این مدرسه علنیه برگزار شد.

در این جلسه که با عنوان"راهکارهای افزایش بهره‌وری طلاب"برگزار شد، مسائل مختلفی از جمله کاهش انگیزه طلاب در حین تحصیل، کمبود عزت نفس، سستی و خمودگی و گاهی برخوردهای نامناسب از سوی اساتید یا کادر مدرسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

اساتید حاضر در جلسه با بیان دیدگاه‌ها و تجربیات خود، به ارائه راهکارهای عملی برای رفع مشکلات پرداختند. در همین راستا،خانم جلالی مدیر این مدرسه نیز با جمع‌بندی نظرات، نکات مهمی را یادآور شد.

از جمله مهم‌ترین راهکارهای مطرح شده در این جلسه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

توجه به ویژگی‌های سنی طلاب در مقطع سیکل

جلالی بیان کرد: اساتید باید توجه داشته باشند که غالب طلاب در ۳ سال اول تحصیلی، در سن نوجوانی قرار دارند و نیازمند رویکردی متناسب با این دوره سنی هستند.

وی افزود : اساتید موظف هستند روش‌های درس خواندن و مباحثه مختص به هر درس (مانند تفاوت بین خواندن فلسفه و ادبیات عرب) را به طلاب آموزش دهند.

جلالی پرهیز از نصیحت مستقیم و استفاده از روش‌های غیرمستقیم برای آموزش ادب را یکی دیگر از این راهکار ها دانست و گفت: با توجه به اینکه نوجوانان از نصیحت مستقیم گریزان هستند، باید از روش‌های مناسب‌تری برای آموزش ادب و اخلاق استفاده شود.

مدیر مدرسه علمیه ریحانة النبی اراک اظهار داشت: تشویق و ترغیب طلاب در این بسیار تاثیرگذاراست و اساتید حتما از تشویق کردن طلاب بسیار استفاده کنند.

وی تغییر مکان کلاس آموزشی برای ایجاد تنوع و جلوگیری از خستگی،را یکی دیگر از این راهکارها معرفی و تصریح کرد: پیشنهاد می شود گاهی مکان کلاس آموزشی به کتابخانه، حیاط حوزه یا حتی امامزاده تغییر داده شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha