به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از تهران، حجتالاسلام والمسلمین رحیمی صادق، مدیر حوزه علمیه استان تهران در همایش سالانه مبلغین حوزه علمیه استان تهران که با حضور حجتالاسلام والمسلمین حسین ملانوری، مسئول مجتمع آموزشی پژوهشی تبلیغ حوزههای علمیه، اساتید، طلاب طرح های امین، بینات، هجرت، نسیم رحمت، گروه های تبلیغی و فرق ادیان در سالن همایشهای مجتمع فرهنگی ایوان ری برگزار شد، با بیان فرازی از دعای افتتاح خطاب به مبلغین حاضر در این همایش اظهار داشت: در فرازهایی از دعای افتتاح میخوانیم (اللَّهُمَّ إِنَّا نَرْغَبُ إِلَیْکَ فِی دَوْلَةٍ کَرِیمَةٍ تُعِزُّ بِهَا الْإِسْلامَ وَ أَهْلَهُ وَ تُذِلُّ بِهَا النِّفَاقَ وَ أَهْلَهُ وَ تَجْعَلُنَا فِیهَا مِنَ الدُّعَاةِ إِلَی طَاعَتِکَ وَ الْقَادَةِ إِلَی سَبِیلِکَ وَ تَرْزُقُنَا بِهَا کَرَامَةَ الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ؛ خدایا به سوی تو مشتاقیم برای یافتن دولت کریمهای که اسلام و اهلش را به آن عزیز گردانی، و نفاق و اهلش را به وسیله آن خوار سازی، و ما را در آن دولت از دعوتکنندگان به سوی طاعتت، و رهبران به سوی راهت قرار دهی و کرامت دنیا و آخرت را از برکت آن روزیمان فرمایی) این عبارت بهترین مصداقی است می توان برای شما مبلغین دین و مروجین معارف الهی دانست.
وی ادامه داد: این عبارت بهترین مدال و بهترین افتخاری است که هر انسانی می تواند کسب کند و این افتخار در حال حاضر نصیب شده شما شده است که در مسیر زندگی خود توانسته اید آن را کسب کنید. این بهترین هدیه است که می شود به پاس زحمات خالصانه شما برادران و خواهران مبلغ سوای تقدیرات دیگر اعطاء کرد.
وی با توضیح مختصر فراز (... مِنَ الدُّعَاةِ إِلَی طَاعَتِکَ وَ الْقَادَةِ إِلَی سَبِیلِکَ... ) یادآور شد: شما مبلغان طبق این فراز دعای افتتاح در جلو قرار میگیرید تا بهترین مردم این شهر و دیار یعنی جوانها و نوجوانان و دل های پاک و مردم عزیز را به سمت خدا و معارف الهی دعوت و راهنمای کنید، دعوت و راهنمایی جامعه به سمت معارف الهی یکی از شئون انسان های الهی بوده است، دعوت جوانان و نوجوانان فقط به مبلغان طرح امین اختصاص ندارد بلکه همه ما و شما مبلغان در طرحهای دیگر نیز وظیفه داریم نسبت به هدایت قشر جوان و نوجوان تلاش کنیم.
وی با بیان رهنمودهای مقام معظم رهبری در خصوص جنگ نرم دشمن بر علیه جامعه ایران، خاطرنشان کرد: حضرت آقا در چندین نوبت و در جلسات مختلف با مسئولان تاکید فرمودند که دشمن در صحنه جنگ سرد کاری از پیش نخواهد برد و همه تلاشش برای صحنه جنگ نرم است. با جنگ نرم می خواهد مردم را از آرمان انقلاب اسلامی پشیمان کند. چه کسی در این شرایط باید در مقابل این دشمن تلاش کند؟ چه کسی باید در مقابل تلاش خبیثانه دشمنان پیشرو باشد؟ بنظرم اولین شخصیت هایی کهمی توانند در مقابل این دشمن خبیث مقابله کنند شما عزیزان مبلغ هستید.
حجت الاسلام والمسلمین رحیمی صادق با بیان دو نکته در خصوص مقابله با جنگ نرم دشمن، گفت: در این جنگ نرم دشمن که بر علیه افکار و اذهان جامعه به راه انداخته است، یکی از بهترین راه های مقابله با آن انس بیشتر مبلغان با قرآن کریم است، در این جنگ باید بیشتر از گذشته با قرآن انس بگیریم، در این شبها میبینیم که چگونه برنامههایی که قرآنی هستند بر دل های افراد جامعه تاثیر می گذارد و شعار سال آینده معاونت تبلیغ نیز کیفی سازی، یعنی قرآن شدن خواهد بود، یعنی ذهن ها را باید ظرف قرآن قراردهیم و از معارف قرآن بهره بگیریم.
وی ادامه داد: باید قرآن را با زبان جوان و نوجوان ارائه دهیم و به کام تشنه آنها برسانیم، این قرآن معجزه پیامبر خاتم(ص) است که دل های سخت مردم عربستان جاهلی را نرم و هدایت کرد، پبامبر خاتم(ص) با همین کلام وحی توانست اعراب دل سخت را به نور ایمان هدایت کند و دین خدا را پیاده سازی کند.
مدیر حوزه علمیه استان تهران با بیان ترفندهای دشمن ابراز کرد: دشمن همه تلاشش را انجام می دهد تا مسیر هدایت را منحرف کند. این اقدامات دشمن نه از بیرون بلکه از میان سنگر داخلی است و در صدد توقف این مسیر الهی است، گاهی حتی از درون حوزه علمیه و گاهی هم با علامه بر سرهایی که در لباس خودی میخواهد نور ایمان را در جامه ایران و جامعه دینی از بین ببرد.
وی با اشاره به تلاشهای حضرت آیت الله جوادی آملی و تالیف ارزشمند تفسیر تسنیم، اظهار کرد: در این روزهای اخیر بعضی از حرکت های برآمده از حقد و کینه و درون های خبیث را می بینید که یک اثر فاخر و ارزشمند را که چهل سال در به وجود آوردن آن تلاش ها صورت گرفته است را به حاشیه ببرند، توصیه میکنم حتما بحث حضرت علامه جوادی آملی را در بحث جهل و جهالت ببینید و بشنوید، دانشگاه و مراکز دیگر هم می توانند جرم زدایی کنند.
وی با اشاره به سخنان علامه جوادی آملی در مورد امام جامعه، تاکید کرد: بیانات حضرت آیت الله جوادی آملی برآمده از معارف ناب تشیع و فقه جعفری است که در مورد امام جامعه و امام زمان گفتند، پیامبر خدا(ص) فرمودند: مَن ماتَ وَ هُوَ لا یَعرفُ إمامَهُ ماتَ مِیتةً جاهلیّةً؛ هر که بمیرد و امام خود را نشناخته باشد به مرگ جاهلی مرده است، این حدیث با الفاظ مختلف در منابع شیعه و اهل سنت نقل شده و مورد اتفاق شیعه و سنی میباشد.
حجت الاسلام والمسلمین رحیمی صادق تصریح کرد: علامه جوادی آملی بهترین تعبیر را از امام جامعه بیان کردهاند. در زمان امام معصوم باید از او اطاعت کرد در زمان غیبت امام معصوم نیز باید در کنار نائب امام بود و اوامر نایب او نیز به همان شکل واجب اطاعت است، این سخن، سخن بسیاری از علما و برآمده از فقه و منطق و استدلال و فقهی که صاحب جواهر بیان کرده است، اگر کسی همه فقه را هضم کند و از ولایت فقیه حرف نزده باشد مزه فقه را نچشیده است، این فیلسوف این عارف این مرجع حرف را می زند و بعد ببینید بعضی ها چه حرفایی را بیان می کنند تا این حکم را تضعیف کنند.
انتهای پیام. /
نظر شما