خانم گیتی فیروزی، معاون فرهنگی مدرسه علمیه الزهرا(س) اراک در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اراک گفت: حضرت خدیجه (س) در چندین مورد اولین بوده و این ویژگی، امتیازی بزرگ است. خداوند در سوره واقعه به مقام “سابِقون” در آستانه قرب الهی اشاره کرده است.
فیروزی تصریح کرد: حضرت خدیجه (س) اولین نمازگزار زن در اسلام است. او با پیامبر (ص) نماز خواند قبل از آنکه نماز واجب شود و نخستین فردی بود که به پیامبر اقتدا کرد و نماز جماعت را تشکیل داد.
وی به عنوان اولین تصدیقکننده پیامبر اسلام نیز از حضرت خدیجه یاد کرد و افزود:حضرت خدیجه نور نبوت را مشاهده کرد و از همان ابتدا به پیامبر ایمان آورد.
معاون فرهنگی مدرسه علمیه الزهرا(س) اراک تاکید کرد: ایشان به عنوان اولین انفاقکننده مال در راه اسلام شناخته میشود که از طریق این انفاق، نقش بسزایی در پیشبرد پیام اسلام داشت.
فیروزی گفت: ویژگی بارز حضرت خدیجه (س) طهارت و عفاف او بود که حتی قبل از اسلام نیز مشخص بود و مردم او را “طاهره” میخواندند.
وی به مفهوم طهارت ظاهری و باطنی پرداخت و گفت: طهارت به معنای پاکیزگی است؛ پاکیزگی ظاهر و باطن، و توبه بهترین راه برای پاکسازی قلب از آلودگیهای گناه است.
فیروزی در ادامه،بیان کرد: حضرت خدیجه (س) نه تنها یک الگو برای زنان، بلکه الگویی برای همه بشریت است.
وی خاطر نشان ساخت: قرآن الگوی زن و مرد را معرفی میکند؛ مثلاً حضرت آسیه به عنوان یک الگو برای مومنان ذکر شده است.
فیروزی گفت: حفظ پاکیزگی و عفت در جامعه بسیار مهم است. جوانان باید در پیش از ازدواج از ارتباطات نادرست با نامحرمان خودداری کنند تا زندگی زناشوییایشان سالم و شیرین باشد. پس از ازدواج نیز این باید ادامه یابد تا ازدواجها پایدار بمانند.
نظر شما