به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین عباسی، رئیس جامعه المصطفی در حاشیه بازدید از نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه مستقر در سیو دومین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم در مصلای تهران، به تشریح فعالیتهای این نهاد پرداخت و با بیان اینکه جامعه المصطفی یک مرکز آموزشی و پژوهشی بینالمللی است، اظهار داشت: فعالیتهای این نهاد عمدتاً در حوزههای آموزش و پژوهش متمرکز است، اما فعالیتهای فرهنگی نیز در دستور کار قرار دارد و در حوزه فرهنگ قرآنی نیز فعالیتهایی انجام میشود.
رئیس جامعه المصطفی در خصوص فعالیتهای آموزشی این نهاد افزود: جامعه المصطفی حدود ۳۱ رشته و گرایش (با احتساب گرایشهای جدید) در حوزه علوم قرآن و حدیث ارائه میکند که در نوع خود کمنظیر است. بعضی از این رشتهها و گرایشها، منحصر به فرد یا به تعبیر بهتر ابتکاری جامعه المصطفی هستند.
وی ادامه داد: به عنوان مثال رشتههای قرآن و علوم ( قرآن و علوم طبیعی و قرآن و علوم انسانی). این رشتههایی که در جامعه المصطفی تعریف شدهاند، در حال حاضر در حال اجرا هستند و برخی از آنها در جاهای دیگر نیز مورد توجه قرار گرفته و شروع به اجرا شدهاند. لذا، کارهای خوبی در حوزه آموزش در جامعه المصطفی صورت گرفته و انتظار میرود این نهاد در حوزه آموزش، این پیشگامی را در عرصه بینالملل و در خدمت به قرآن کریم داشته باشد.
حجت الاسلام و المسلمین عباسی در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیتهای پژوهشی جامعه المصطفی اشاره کرد و گفت: حدود هزار کتاب به صورت تالیف یا ترجمه به بیش از بیست زبان در سالهای اخیر توسط جامعه المصطفی منتشر شده است. از آنجا که جامعه المصطفی ظرفیت قابل توجهی برای ترجمه دارد (با توجه به فضلایی که از کشورهای مختلف در آن حضور دارند)، این یک فرصت و ظرفیت در اختیار همه مراکز قرآنی، حوزهها و سایر مراکز قرآنی است. خود جامعه المصطفی هم از این ظرفیت استفاده کرده است.
رئیس جامعه المصطفی گفت: علاوه بر این کتابها، بیش از سه هزار مقاله در حوزه مباحث قرآنی و حدیثی توسط فضلای جامعه المصطفی به زبانهای مختلف در سالهای اخیر منتشر شده است که بخشی از حجم انبوه فعالیتهای پژوهشی است که جامعه المصطفی انجام میدهد.
نظر شما