چهارشنبه ۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۵
وارثان حقیقی جنت و فردوس طبق آیات قرآن چه کسانی هستند

حوزه/ آیت الله طباطبایی‌نژاد گفت: خداوند در قرآن کریم می‌فرماید: " وَالَّذِینَ هُمْ عَلَیٰ صَلَوَاتِهِمْ یُحَافِظُونَ"، "أُولَٰئِکَ هُمُ الْوَارِثُونَ" فردی که چنین خشوعی دارد، نماز خود را حفظ می کند و محافظت از نماز یعنی وقت نماز را حفظ می‌کند که این افراد وارثان جنت و فردوس هستند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، آیت الله سیدیوسف طباطبایی نژاد صبح امروز در سلسله جلسات اخلاقی ماه مبارک رمضان خود «نسیم حکمت» و در ادامه موضوع اهمیت و جایگاه نماز با اشاره به معنای معراج بودن نماز برای مومن، اظهار داشت: نماز انسان را بالا می برد و به قرب خدا می‌رساند، قرب خدا یعنی انسان رنگ خدا می گیرد.

امام جمعه اصفهان با بیان این که انسان باید صفات خدایی را در خود پرورش دهد، گفت: در آیات ابتدایی سوره مومنون خداوند می فرماید: " قَدْ أَفْلَحَ الْمُؤْمِنُونَ "، " الَّذِینَ هُمْ فِی صَلَاتِهِمْ خَاشِعُونَ" خشوع به معنای توجه است و چنین نمازی انسان را بالا می برد.

وی تصریح کرد: در ادامه این آیه می فرماید: " وَالَّذِینَ هُمْ عَنِ اللَّغْوِ مُعْرِضُونَ " فردی که نماز می خواند از لغو پرهیز می کند و این اثر نماز است و یکی دیگر از آثار نماز، پرداخت زکات است.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان، عنوان کرد: نماز با خشوع سبب پاکدامنی است هم چنان که قرآن کریم می‌فرماید: " وَالَّذِینَ هُمْ لِفُرُوجِهِمْ حَافِظُونَ"، " وَالَّذِینَ هُمْ لِأَمَانَاتِهِمْ وَعَهْدِهِمْ رَاعُونَ " افرادی که اهل نماز هستند در امانت خیانت نمی‌کنند و عهد و پیمان را از بین نمی برند و اگر فردی درست نماز بخواند به عهد خود وفا می کند.

آیت الله طباطبایی نژاد گفت: خداوند در قرآن می‌فرماید: " وَالَّذِینَ هُمْ عَلَیٰ صَلَوَاتِهِمْ یُحَافِظُونَ"، "أُولَٰئِکَ هُمُ الْوَارِثُونَ" فردی که چنین خشوعی دارد، نماز خود را حفظ می کند و محافظت از نماز یعنی وقت نماز را حفظ می‌کند که این افراد وارثان جنت و فردوس هستند.

وی خاطرنشان کرد: در روایت است، زمانی که امام رضا(ع) از مدینه به خراسان می‌آمدند در بین راه وقت اذان شد و حضرت دستور به نماز دادند، فردی عرض کرد جمعی عقب مانده اند اجازه دهید تا آنها نیز برسند، فرمود وقت نماز را نباید صرف فرد دیگری کرد.

آیت الله طباطبایی نژاد با تاکید بر اینکه نماز نخواندن دارای عقوبت‌هایی است، تصریح کرد: کسی که نماز نمی‌خواند معراج ندارد، یعنی بالا نمی رود و صفات خوب پیدا نمی‌کند، هم چنان که در روز قیامت بهشتیان به اهل جنهم می‌گویند، مَا سَلَکَکُمْ فِی سَقَرَ و آنها در پاسخ می‌گویند " قَالُوا لَمْ نَکُ مِنَ الْمُصَلِّینَ" نماز نخواندن سبب شد مسکین را طعام نداده و اهل لغو باشند و کم کم به جایی رسیدند که منکر قیامت شدند.

وی تصریح کرد: نماز نردبان الهی است که اگر نباشد انسان به پایین منتقل می‌شود، بسیاری از افراد به دلیل ترک نماز به گناه آلوده شده و در انتها کار آنها به جایی می رسد که قیامت را منکر می شوند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha