جمعه ۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۱
تقدیر نماینده ولی‌فقیه در لرستان از حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس

حوزه/ نماینده ولی فقیه در استان لرستان در پیامی از حضور حماسی و پرشور مردم این استان در راهپیمایی روز جهانی قدس قدردانی کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد، حجت الاسلام والمسلمین سید احمد رضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان لرستان در پیامی از حضور حماسی و پرشور مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس قدردانی کرد.

متن پیام به این شرح است:

«بسم الله الرحمن الرحیم»

سپاس بیکران به ساحت اقدس الهی، که توفیق بهره مندی از ماه مبارک رمضان و شبهای پرفضیلت قدر و لبیک به فرمان امام راحل عظیم الشأن«رحمة الله علیه» و رهبر معظم انقلاب اسلامی «دامت برکاته» در پاسخ به ندای مظلومان را بما عطا فرمود.

راهپیمایی روز قدس، آیینه تمام نمای مقابله با ظلم و اشغالگری، روز نماد مقاومت در برابر استکبار جهانی، روز انتفاضه آزادگان جهان، روز دفن مشروعیت حکومت‌های به اصطلاح اسلامی، و بزرگترین ضربه به پیکره نحس رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار است.

حرکت آگاهانه امت اسلام خصوصاً ایران سرافراز، قدس را از جغرافیای مسلمانان، به قلب تپنده جنبش‌های جهانی عدالت خواهانه، و به نماد عزت مسلمانان و طلوع تمدن نوین اسلامی تبدیل کرده است.

امروز مسئله فلسطین آزمونی برای شرافت انسانی و معیار سنجش عدالت در جهان است، از این رو مردم مومن و روزه دار ایران اسلامی، روز بزرگ قدس را به عرصه باشکوهی از اتحاد، بصیرت و دشمن شناسی مسلمانان و صحنه خشم و خروش عظیم اراده‌ها علیه تجاوز و تعدی اشغالگران صهیونیستی و اعلان حمایت جهانی از فلسطین قهرمان تبدیل کردند و جلوه‌ای از اتحاد ناگسستنی را در مقابل چشمان جهانیان به ظهور رساند، و با فریادهای مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا، با قدرتی فراتر از موشک‌ها بر پیکره فرسوده رژیم صهیونیستی فرود آمد، و آن را بیشتر از پیش تخریب کرد.

مردم روزه‌دار، و مومن و انقلابی لرستان همپای مردم شریف ایران اسلامی، در روز قدس با جوش و خروشی وصف ناشدنی، و بر اساس تکلیف اسلامی و انسانی، همگام با همه مسلمانان آزاده در سراسر جهان، انزجارخود را از رژیم صهیونیستی و حامیانش نشان دادند، و با ایستادن در طرف درست تاریخ، با گام‌های استوار و فریادهای بلند، نقشه‌های شوم آنان را نقش برآب کردند، و اعلام کردند که آرمان آزادی قدس شریف هرگز به فراموشی سپرده نخواهد شد.

بدینوسیله ضمن شکرگزاری به درگاه خداوند متعال و افتخار به وجود مردمی هوشیار و غیرتمند، از کلیه مردم غیور استان لرستان، که با حضوری برخاسته از جوشش ایمان و تجلی بصیرت، با گامهای استوار در این اجتماع عظیم شرکت نمودید، کمال تشکر و قدردانی را دارم.

امید است این شکوه و اقتدار و انسجام ملت‌های آزاده مسلمان تا قیام منجی موعود «عجل الله تعالی فرجه الشریف» و برچیده شدن بساط ظلم و جور مستکبران به برکت استقرار حکومت الهی آن حضرت تداوم و استمرار داشته باشد.

«سید احمدرضا شاهرخی»

(۸ فروردین ۱۴۰۴/ برابر با ۲۷ رمضان ۱۴۴۶)

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha