سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۸
بقایی‌: تعیین مسقط به عنوان محل برگزاری دور دوم گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا با نظر عمان بود

حوزه/ سخنگوی وزارت امور خارجه اعلام کرد: تعیین مسقط به‌عنوان محل برگزاری دور دوم گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا، با نظر عمان بود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت‌وگویی درباره علت تجدیدنظر درباره محل انجام مذاکرات، با وجود اعلام رسمی انجام این گفت‌وگوها در جایی غیر از عمان، تصریح کرد: این تغییر ناشی از مباحث پشتیبانی و هماهنگی بود.

برخی رسانه‌ها و مقام‌های سیاسی کشورهای اروپایی و منطقه، اعلام کرده بودند دور دوم گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا در رم برگزار می‌شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه پیشتر با رد گمانه‌زنی‌های مطرح‌شده درباره محل برگزاری دور دوم گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا گفت: پس از رایزنی‌های انجام‌شده، مقرر شد کماکان مسقط میزبان دور دوم این مذاکرات باشد که روز شنبه سی‌ام فروردین برگزار خواهد شد.

پیشتر گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای درباره محل برگزاری دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مطرح شده بود.

آمریکا و ایران شنبه، ۲۳ فروردین دور نخست مذاکرات غیرمستقیم را آغاز کردند که درپی تبادل پیام‌های با واسطه تهران و واشنگتن در هفته‌های گذشته انجام شد؛ طرفین در این مذاکرات غیرمستقیم توافق کردند که دور دوم مذاکرات روز شنبه آینده، ۳۰ فروردین برگزار شود.

سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه پس از پایان دور نخست مذاکرات غیرمستقیم، گفت: در این جلسه به مبنای مذاکراتی خیلی نزدیک شدیم و اگر در جلسه آینده بتوانیم مبنا را قطعی کنیم فکر می‌کنم بخش زیادی از راه را رفتیم و فکر می‌کنیم براساس آن مبنا می‌توانیم گفت‌وگوهای واقعی را آغاز کنیم.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha