چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۰
رسانه و فضای مجازی؛ میدان اصلی ترویج فریضتین

حجت‌الاسلام مسعود تاتلاری، مدیرکل فرهنگی و فضای مجازی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، در گردهمایی معاونان این ستاد بر اهمیت استفاده از رسانه و فضای مجازی برای ترویج فریضتین تاکید کرد و برنامه‌های کلان این اداره کل برای سال ۱۴۰۴ را تشریح کرد

به گزارش خبرگزاری حوزه. حجت‌الاسلام مسعود تاتلاری، مدیرکل فرهنگی و فضای مجازی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، در گردهمایی معاونان علمی و فرهنگی این ستاد که به‌منظور تشریح برنامه‌های سال ۱۴۰۴ برگزار شد، اهمیت بی‌بدیل رسانه و فضای مجازی در گسترش فریضتین امر به معروف و نهی از منکر را مورد تاکید قرار داد.

تاتلاری در این گردهمایی که با حضور جمعی از معاونان و کارشناسان ستادی برگزار شد، با اشاره به تحولات چشمگیر در عرصه ارتباطات و رسانه عنوان کرد: امروز دنیا، دنیای رسانه و فضای مجازی است و اگر ستاد امر به معروف و نهی از منکر می‌خواهد به وظیفه تبلیغی و ترویجی خود به نحو احسن عمل کند، نباید از این ابزارهای قدرتمند غافل شود.

وی در تشریح برنامه‌های کلان این اداره کل برای سال ۱۴۰۴، محور اصلی فعالیت‌ها را بهره‌گیری هوشمندانه و هدفمند از ظرفیت‌های رسانه‌ای و فضای مجازی در راستای تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر مطرح کرد و گفت: در سال پیش رو، برنامه‌های متنوعی را در حوزه تولید محتوای جذاب و اثرگذار، استفاده از پلتفرم‌های مختلف رسانه‌ای و تعامل فعال با مخاطبان در فضای مجازی طراحی کرده‌ایم.

مدیرکل فرهنگی و فضای مجازی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، آموزش‌های تخصصی رسانه‌ای و فضای مجازی را برای فعالان این حوزه در ستاد و استان‌ها یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر دانست و تصریح کرد: برای اینکه بتوانیم در این عرصه پیچیده و پررقابت، حرفی برای گفتن داشته باشیم و پیام خود را به درستی منتقل کنیم، نیازمند تربیت نیروهای متخصص و توانمند در حوزه تولید محتوا، مدیریت رسانه و سواد فضای مجازی هستیم.

تاتلاری به نقش کلیدی رسانه‌ها در شکل‌دهی به افکار عمومی اشاره کرد و خاطرنشان کرد: رسانه‌ها می‌توانند با تولید برنامه‌های آگاهی‌بخش، مستندهای جذاب و گزارش‌های تحلیلی، نقش مهمی در تبیین اهمیت فریضتین و تشویق مردم به انجام آن ایفا کنند. فضای مجازی نیز با امکانات گسترده‌ای که در اختیار ما قرار می‌دهد، می‌تواند فرصت‌های بی‌نظیری برای برقراری ارتباط مستقیم با مخاطبان و پاسخگویی به شبهات و سوالات فراهم آورد.

مدیرکل فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر همچنین تاکید کرد که این ستاد باید با رویکردی فعال و هوشمندانه در فضای مجازی حضور داشته باشد و با تولید محتوای متناسب با نیازها و علایق گروه‌های مختلف جامعه، به ترویج ارزش‌های دینی و اخلاقی بپردازد.

وی افزود: ما باید از همه ظرفیت‌های فضای مجازی، از جمله شبکه‌های اجتماعی، پیام‌رسان‌ها، وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌های مختلف، برای گسترش فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر بهره ببریم.

در پایان این گردهمایی، معاونان علمی و فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر ضمن استقبال از برنامه‌های ارائه شده، بر آمادگی خود برای همکاری و هم‌افزایی در راستای تحقق اهداف تعیین شده تاکید کردند و همچنین بر لزوم توجه به اقتضائات فرهنگی و اجتماعی مناطق مختلف در اجرای برنامه‌های رسانه‌ای و فضای مجازی تاکید نمودند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha