چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۵
کرمانشاه آماده برگزاری جشن میلاد امام رضا(ع) می‌شود

حوزه/ جشن بزرگ میلاد امام مهربانی ها در چارچوب دهه کرامت به همت دبیرخانه کانون‌های خدمت رضوی استان کرمانشاه برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کرمانشاه، مراسم باشکوه جشن میلاد با سعادت امام رضا(ع) با حضور خادمان حرم مطهر رضوی و پرچم متبرک آستان قدس رضوی در پارک شرقی طاق ‌بستان برگزار می شود.

در این مراسم، برنامه‌های شاد و متنوعی اجرا و به مناسبت فرخنده‌ی این ایام، ۸ کمک هزینه سفر به کربلای معلی و ۸ کمک هزینه سفر به مشهد مقدس اهدا خواهد شد.

این برنامه که همه ساله به همت دبیرخانه کانون‌های خدمت رضوی استان، شهرداری، سپاه حضرت نبی اکرم(ص) و سازمان فرهنگی، هنری و ورزشی شهرداری کرمانشاه، در چارچوب دهه کرامت برگزار می شود، مورد استقبال گسترده زائران و دوستداران اهل‌بیت(ع) قرار گرفته است.

حضور پررنگ مردم و اجرای برنامه‌های معنوی و شاد، فضایی سرشار از نشاط و محبت به امام هشتم(ع) را به وجود خواهد آورد.

گفتنی است، این مراسم روز پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴، از ساعت ۱۹:۳۰ در پارک شرقی طاق‌بستان کرمانشاه برگزار می شود.

شعار «ایران امام رضا(ع)، همه خادم الرضاییم، روح حاکم بر این جشن معنوی خواهد بود.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha