دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۲
ضرورت توسعه برنامه های فرهنگی در مناطق گردشگری

 امام جمعه فردو استان قم بر ضرورت طراحی لباس‌های اسلامی متنوع برای جذب جوانان تاکید کرد و گفت: برای مقابله با هجمه فرهنگی دشمنان باید رویکردی نوآورانه و مبتنی بر ذائقه نسل جدید اتخاذ شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام‌ کرباسی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم با حجت‌الاسلام‌ حمیدرضا اسماعیل‌پور امام جمعه فردو استان قم دیدار کرد.

در این دیدار امام جمعه فردو ضمن ابراز نگرانی از وضعیت فعلی حجاب و فقدان برنامه‌ریزی منسجم و کارآمد در این حوزه، بر لزوم اقدامات ایجابی و پیشگیرانه تأکید کرد.

وی بیان کرد: صرفاً تکیه بر روش‌های سنتی و بدون توجه به نیازها و سلایق جوانان نمی‌تواند در برابر هجمه‌های فرهنگی دشمنان تاثیرگذار باشد. طراحی و ارائه الگوهای جدید و متنوع از پوشش اسلامی، مبتنی بر آداب و فرهنگ ایرانی و اسلامی، ضروری و حیاتی است.

امام جمعه فردو قم با تأکید بر اهمیت توجه به ذائقه و نیازهای نسل جوان گفت: ارائه الگوهای جذاب و متنوع می‌تواند در جذب و ترغیب جوانان به رعایت حجاب موثر باشد و از شیوع سبک‌های غیراسلامی جلوگیری کند.

در این دیدار حجت الاسلام کرباسی نیز بر ضرورت اقدامات ایجابی و فرهنگی در مناطق گردشگری تاکید و حضور مبلغین در این مناطق را از جمله اقدامات فرهنگی کوثر قلمداد معرفی کرد.

وی اظهار امیدواری کرد: ستاد امر به معروف بتواند ضمن ارتباط با نهادهای فرهنگی که اعزام مبلغ دارند، زمینه حضور مبلغین در مناطق گردشگری را فراهم کند.

در این جلسه حجت الاسلام سید حامد موسوی به عنوان دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر بخش فردو استان قم معرفی شد.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha