دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۵
شهید رئیسی یکی از پرکارترین نیروهای جمهوری اسلامی به حساب می‌آمد

حوزه/ استاد مدرسه علمیه آیت الله یثربی گفت: شهید رئیسی از کار خسته نمی‌شد و یکی از پرکارترین نیروهای جمهوری اسلامی به حساب می‌آمد.

حجت الاسلام والمسلمین حبیب یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، ضمن گرامی داشت سالروز شهادت شهید جمهور و همراهان بزرگوار ایشان اظهار داشت: مرحوم شهید رئیسی از ابتدای زندگی، طلبه‌ای فعال و پرکار بودند که دروس حوزه را با دقت و نیت خالص به پیش می‌بردند.

استاد مدرسه علمیه آیت الله یثربی با بیان اینکه ازدواج شهید رئیسی با خانواده ای روحانی و بزرگوار موجب شد که به آموخته‌های خود جدی‌تر عمل کنند، افزود: سیره اخلاقی و معنوی ایشان همان سیره اسلامی و دینی است که از درون حوزه شکل گرفته و در عمل، در هر سمتی که قرار گرفته‌اند از آموخته‌های خود بهترین استفاده را نمودند.

حجت الاسلام والمسلمین یوسفی با اشاره به آثار دوره خدمت شهید رئیسی در سمت تولیت آستان قدس رضوی ابراز داشت: شهید رئیسی رحمت الله علیه در دوره تولیت آستان قدس سنت‌های بسیار زیبایی رو به جای گذاشتند که هنوز هم ادامه دارد از قبیل پذیرفتن خادم‌های افتخاری متعدد با سمت های بالا و فکرهای بلند و ارزشی؛ ایجاد خادم یارانی و موسساتی در رابطه با امام هشتم علیه السلام در شهرهای گوناگون کشور که همچنین ادامه دارد .

استاد مدرسه علمیه آیت الله یثربی دعوت از فقرایی که نتوانسته‌اند به زیارت آن حضرت مشرف بشوند و پذیرایی از آنان در آستان قدس از دیگر خدمات شهید رئیسی عنوان کرد و افزود: نحوه برخورد خادمان با زائرین حرم رضوی و امثال آن سنت‌های زیبایی بود که این شهید بزرگوار از خود به جای گذاشتند.

حجت الاسلام والمسلمین یوسفی با اشاره به خدمت شهید رئیسی در دوره ریاست جمهوری و یا قبل از آن در ریاست قوه قضائیه گفت: شهید رئیسی شخصیتی بود علمی اخلاقی و ارزشی که از اسلام و آموزه‌های آن درس گرفته بود و در هر سمتی که قرار می‌گرفت از این ویژگی‌های ارزشی استفاده می‌کرد در سمت ریاست قوه قضائیه تحولات خوبی در رابطه با سرعت رسیدگی به پرونده‌ها و توجه به قضات فعال و اقدامات شخصی در بسیاری از قضایای مهم امری بود که قوه قضائیه را بسیار فعال کرده بود و در سمت ریاست جمهوری از همون آداب و اخلاق و آموزه‌های دینی استفاده می‌کرد.

وی با بیان اینکه شهید رئیسی از کار خسته نمی‌شد و یکی از پرکارترین نیروهای جمهوری اسلامی به حساب می‌آمد، افزود: این شهید بزرگوار شب و روز و بین هفته و جمعه نداشت همه جا فعال و پرکار بود.

استاد مدرسه علمیه آیت الله یثربی اطاعت از ولایت فقیه و به همراه داشتن رضایت مقام معظم رهبری در همه امور از ویژگی‌های ارزشمند این شهید بزرگوار بود، گفت: ایشان بسیار مقید به اطاعت از رهبری بودند.

حجت الاسلام والمسلمین یوسفی با بیان اینکه وقت گذاری برای مردم و پرکاری و دقت در امور شهید رئیسی از سنت‌هایی است که دیگران نیز می‌توانند از این شهید بزرگوار درس بگیرند و زندگی او را سرلوحه کارهای خود قرار دهند، افزود: یکی از اموری که در دوره ریاست جمهوری این شهید بزرگوار بسیار ارزشمند بود اینکه در سازمان ملل قرآن را روی دست گرفت و به بشریت هشدار داد که سعادت بشر در اطاعت از قرآن و پیروی از اسلام است.

استاد مدرسه علمیه آیت الله یثربی بر لزوم الگوبرداری از کارهای شهید رئیسی تاکید کرد و یادآور شد: به نظر حقیر انسان در نظام مقدس جمهوری اسلامی یا نباید مسئولیتی را به عهده بگیرد یا اگر گرفت باید با تمام وجود خود را وقف خدمت به نظام و مردم کند و شهید رئیسی این چنین بود که در هر سمتی قرار می‌گرفت با تمام وجود تمام توان خود و آموخته‌های خود و داشته های خود را وقت نظام و مردم می کرد.

حجت الاسلام والمسلمین یوسفی تصریح کرد: اخلاقیات و معنویات، تلاش شبانه روزی و پرکاری، از خود گذشتگی و تواضع فوق العاده و اطاعت از رهبری شهید رئیسی و توجه به منویات آن بزرگوار از امور مهمی است که ما می‌توانیم از این شهید بزرگوار درس بگیریم.

انتهای پیام./

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha