چهارشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸
ضرورت توجه به زیست بوم فرهنگی در مازندران

حوزه/ مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران بر ضرورت توجه و استفاده از زیست‌بوم فرهنگی در استان تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از مازندران، حجت الاسلام محمد مهدی شریف تبار، مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران صبح چهارشنبه در مراسم معرفی سرپرست جدید نمایندگی تبلیغات اسلامی کیاسر با تاکید بر ضرورت توجه و استفاده از زیست بوم فرهنگی اظهار کرد: هر جایی که ما در مدل کارهای فرهنگی مردم را دخیل کرده و تشکل سازی شد، تشکیلات سازماندهی شده این چنینی که مردم دخیل در میدان بودند موفق بودی.

وی بیان کرد: سازمان تبلیغات اسلامی یک نهاد عمومی غیردولتی که افتخارش این است که زیر مجموعه نهاده های رهبر انقلاب است که اعتبارش سرمایه‌های اجتماعی در میدان است جامعه بزرگ مداحان، جامعه مبلغان و مبلغات، هیئت‌های مذهبی، جامعه بانوان متعدد در عرصه نوجوان و دختران حاج قاسم, مؤسسات و خانه‌های قرآن شهری و روستایی همه اینها سرمایه‌های اجتماعی سازمان در میدان هستند.

طی حکمی از سوی حجت الاسلام شریف تبار مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران، حجت الاسلام زارع به عنوان سرپرست جدید نمایندگی تبلیغات اسلامی کیاسر معرفی شد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha