چهارشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۷
دشمن‌شناسی و تقوا مهم‌ترین درس دانشگاه است

حوزه/ نماینده ولی فقیه استان مازندران دشمن شناسی، علم و تقوا را مهم‌ترین درس‌های دانشگاه برای دانشجویان بیان کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از مازندران، حجت الاسلام والمسلمین محمدی لائینی بعد از ظهر چهارشنبه در آئین تکریم رؤسای سابق و جدید دانشگاه مازندران، با اشاره به آغاز ماه ذی‌الحجه و سالروز ازدواج امام علی(ع) و حضرت فاطمه(س)، وجود دانشگاه را برای تعلیم و تربیت بشر ضروری‌ترین مسئله دانست.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به هفت درس زیبایی که خداوند در این اولین دانشگاه به اولین دانشجو آموخت و آنها را الگو و ضرورت برای همه دانشگاه‌ها تا روز قیامت برشمرد، اعلام کرد: اولین درس این است، خداوند به این دانشجو، منزلت و جایگاه او را شناساند که بفهمد چیست و چه جایگاهی در نزد خدا دارد و الگوی رفتار خودش را با این جایگاه هم‌تراز کند، آدم بفهمد و بداند جایگاهش چیست.

عضو مجلس خبرگان رهبری این درس را پیش از تعلیم علم و ظرفیت ارتقاء معنوی و رشد ارزشی انسان دانست و خاطرنشان کرد: دومین درسی که به آدم آموخت، درس علم بود.

نماینده ولی فقیه در مازندران ادامه داد: سومین درسی که آموخته، این درس بود که ای آدم، تو با همه این شرافت‌ها و کمالاتی که گفتیم، یک نیمه هستی، مکمل می‌خواهی، مکمل نظام زوجیت است، یعنی دو نیمه کنار همدیگر باید همدیگر را تکمیل کنند، اینکه باید در کنار همسر و همسر در کنار تو، دو نیمه همدیگر را تکمیل کنید.

حجت الاسلام والمسلمین محمدی لایینی در ادامه گفت: چهارمین درس، درس دشمن‌شناسی بوده که ای آدم این شیطان دشمن تو و دشمن همسرت است، مواظب باش. شما دشمن دارید، در این دانشگاه به دانشجویان، درس دشمن‌شناسی، تحلیل سیاسی که مراقب دشمن باشند بدهید.

وی با اعلام اینکه درس پنجم، درس تقواست، عنوان کرد: خداوند فرمود تقوا یعنی به مواردی که برای شما زیانمند است نزدیک نشوید، مدیریت داشته باشید بر هوس‌های خودتان، بر شهوات خودتان، بر حفظ خودتان تلاش کنید.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha