جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۸
راه  امام خمینی(ره) مسیر استقامت، وحدت و مقابله با استکبار است

امام جمعه قلعه‌رئیسی گفت: مسیر امام خمینی (ره) مسیر استقامت، وحدت و مقابله با استکبار است و تا زمانی که این راه حفظ شود، دشمنان هرگز نخواهند توانست به جمهوری اسلامی ضربه بزنند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از یاسوج، حجت‌الاسلام علی حیدرخواه، امام جمعه قلعه‌رئیسی، در خطبه‌های نماز جمعه این شهر، با دعوت مردم به رعایت تقوی الهی، به وضعیت بازار و اهمیت انصاف در معاملات اشاره کرد و نبود نظارت کافی در بازار را یکی از مهم‌ترین مشکلات خرید و فروش مردم دانست.

وی با تسلیت ایام شهادت امام باقر (ع) و اشاره به فرارسیدن ماه مبارک ذی الحجه و ایام حج، این فرصت را زمانی مغتنم برای عبادت و جمع‌آوری زاد و توشه آخرت برشمرد و تأکید کرد: حج صرفاً زیارت مسجدالحرام و انجام مناسک نیست بلکه آغاز حرکت به سوی سرزمین نورانی امامت و ولایت است.

حجت‌الاسلام حیدرحیدرخواه افزود: حج نماد ولایت‌پذیری مؤمنان و اعلام آمادگی برای یاری امام زمان (عج) است و امروز صدای لبیک به «یا صاحب الزمان» حقیقت این مناسک را نشان می‌دهد و مؤمنان باید این فرصت را غنیمت شمارند.

امام جمعه قلعه‌رئیسی افزود: این وضعیت بیانگر ضعف برخی نهادها و غفلت‌ها در برخورد با مواردی است که به نظام و ارزش‌های آن ضربه می‌زنند.

وی تاکید کرد که باید با جدیت بیشتری از مرزهای فرهنگی و امنیتی کشور محافظت شود و اجازه ندهیم چنین اقدامات تضعیف‌کننده‌ای به سادگی صورت گیرد.

حجت‌الاسلام حیدرخواه در ادامه به اهمیت هوشیاری و همراهی همه اقشار جامعه اشاره کرد و گفت: مردم و مسئولان باید هوشمندانه عمل کنند تا دشمن نتواند از فرصت‌ها سوءاستفاده کند و همبستگی ملی را هدف قرار دهد.

امام جمعه قلعه‌رئیسی تصریح کرد: مسیر امام خمینی (ره) مسیر استقامت، وحدت و مقابله با استکبار است و تا زمانی که این راه حفظ شود، دشمنان هرگز نخواهند توانست به جمهوری اسلامی ضربه بزنند.

امام جمعه قلعه‌رئیسی تاکید کرد: در حالی که ایام‌الله حج نماد وحدت مسلمانان و همدلی برای برائت از مشرکان است، برخی افراد مدعی انقلاب و ولایت‌مداری، رفتار و اقداماتی برخلاف راهبردهای انقلاب، امام و رهبری انجام می‌دهند که نه تنها هزینه‌هایی برای نظام به دنبال دارد بلکه به اخراج آنها از حج منجر می‌شود.

وی افزود که چنین افرادی با استقبال وارد کشور می‌شوند، اما این دو رفتار به اقتدار ملی و وجهه بین‌المللی ایران ضربه می‌زند و باید با هر دو به‌طور جدی برخورد شود.

حجت‌الاسلام حیدرخواه همچنین یادآور شد: مردم از روند تحولاتی که در شهرداری آغاز شده و از اواخر حضور شهردار سابق کلید خورده و با حضور سرپرست جدید و حمایت مسئولان استانی با جدیت دنبال می‌شود، ابراز رضایت و خوشحالی کرده‌اند.

امام جمعه قلعه‌رئیسی افزود: امیدواریم این روند ادامه یابد تا اشتباهات گذشته جبران شود و شورا و شهرداری نیز با کنار گذاشتن اختلافات سلیقه‌ای، با تمام توان از آن حمایت کنند.

وی تاکید کرد که اختلاف‌سلیقه‌ها نباید به اختلال یا انحراف در خدمت‌رسانی به مردم منجر شود و مردم نیز باید با پیگیری جدی حقوق خود را دنبال کنند، چرا که قانون و مسئولان در این زمینه کوتاهی نخواهند کرد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha