پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۵
جوانان کردستان چشم انتظار اشتغال هستند

حوزه/ نماینده ولی‌فقیه در کردستان با اشاره به اینکه جوانان فارغ‌التحصیل زیادی چشم‌انتظار شغل و کسب و کار هستند، خواستار توجه به حوزه صنعت، معدن و تجارت استان شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کردستان، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی فقیه در کردستان در دیدار با وزیر صمت با گرامیداشت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) اظهار کرد: «عقلانیت نهضت»، «عدالت در نهضت» و «اخلاق در نهضت» سه محوری است که امام راحل بر آن تاکید داشتند.

وی به وضعیت شهرک‌های صنعتی استان پرداخت و گفت: تأمین زمین از مشکلات شهرک‌های صنعتی است و برخی واحدهای صنعتی نیاز به زمین دارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین پورذهبی به عایدی معادن به استان پرداخت و اضافه کرد: حساب بانکی هیچکدام از معادن استان در داخل استان نیست و باید به داخل کردستان برگردد و این موضوع از مطالبات مردم به شمار می‌رود.

نماینده ولی فقیه در کردستان با اشاره به اینکه جوانان فارغ‌التحصیل زیادی چشم‌انتظار شغل و کسب و کار هستند خواستار اختصاص سرمایه برای پرداخت تسهیلات شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین پورذهبی با اشاره به اینکه برخی صنایع با میلیاردها سرمایه بلاتکلیف رها شده است، بر ساماندهی این موارد تاکید کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha