سه‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۷
جمهوری اسلامی ایران امروز قدرتمندتر از گذشته در برابر دشمن ایستاده است

حوزه/ حجت الاسلام موحدی با تأکید بر ضرورت حفظ هوشیاری و آمادگی در برابر توطئه‌های دشمن، گفت: جمهوری اسلامی ایران امروز از توان و اقتدار بیشتری نسبت به گذشته برخوردار است و ملت ایران نباید تحت تأثیر تهدیدها و جنگ روانی دشمن قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، حجت‌الاسلام مرتضی موحدی امام جمعه اسدآباد در تجمع شبانه «اقتدار و عزت» با تأکید بر ضرورت حفظ آمادگی در برابر توطئه‌های دشمن اظهار داشت: پایان درگیری‌ها و برقراری آتش‌بس به معنای پایان تهدیدها نیست و نباید تصور کرد که پس از توقف جنگ، مسئولیت و حضور در میدان نیز به پایان رسیده است، چراکه دشمن همواره درصدد بهره‌برداری از غفلت و کاهش هوشیاری ملت‌ها است.

وی با بیان اینکه دستاوردهای به‌دست‌آمده نباید موجب کاهش انگیزه و حضور مردم شود، افزود: پیروزی حقیقی زمانی رقم خواهد خورد که دشمنان از منطقه عقب‌نشینی کنند و ملت‌های مسلمان و منطقه بتوانند با حفظ عزت، استقلال و اراده خود، آینده‌شان را بدون دخالت قدرت‌های استکباری رقم بزنند.

امام جمعه اسدآباد، جبهه مقاومت را مجموعه‌ای به‌هم‌پیوسته دانست و تصریح کرد: امروز ملت‌های عضو جبهه مقاومت در برابر تهدیدهای دشمن یک جبهه واحد را تشکیل داده‌اند و آمریکا و رژیم صهیونیستی باید بدانند هر اقدامی برای ضربه‌زدن به جامعه اسلامی با واکنش ملت‌ها و پاسخ مقتدرانه نیروهای مقاومت مواجه خواهد شد.

وی با اشاره به تلاش دشمن برای ایجاد ناامنی در کشور، ادامه داد: دشمنان در مقاطع مختلف با حمایت و سازماندهی عناصر تروریستی تلاش کرده‌اند امنیت جمهوری اسلامی ایران را هدف قرار دهند، اما نیروهای مسلح با هوشیاری و اقتدار در برابر این اقدامات ایستادگی کرده و اجازه تحقق اهداف دشمن را نداده‌اند.

حجت الاسلام موحدی با تأکید بر اینکه قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران قابل مقایسه با گذشته نیست، ابراز کرد: امروز کشور از توان و آمادگی بیشتری برای مقابله با تهدیدها برخوردار است و دشمن نیز به خوبی این واقعیت را درک کرده است؛ بنابراین ملت ایران نباید تحت تأثیر جنگ روانی، تبلیغات و تهدیدهای دشمن قرار گیرد.

امام جمعه اسدآباد با اشاره به اهمیت تقویت روحیه توکل و اعتماد به خداوند، خاطرنشان کرد: نباید ابهت پوشالی قدرت‌های استکباری در دل‌ها باقی بماند؛ بلکه باید عظمت و قدرت خداوند را باور کرد، ملتی که به خداوند توکل داشته باشد و ظرفیت‌ها و توانایی‌های خود را بشناسد، در برابر زیاده‌خواهی قدرت‌های استکباری تسلیم نخواهد شد.

وی با انتقاد از رویکرد دوگانه مدعیان نظام بین‌الملل نسبت به تحولات منطقه، اظهار کرد: هنگامی که دانشمندان، فرماندهان و مردم ایران هدف حملات دشمن قرار گرفتند، مدعیان حقوق و قواعد بین‌المللی سکوت کردند؛ با این حال جمهوری اسلامی ایران ضمن تأکید بر اینکه آغازگر جنگ و تجاوز نیست، در برابر هرگونه تهدید و تعرض، با تکیه بر توان داخلی و اقتدار نیروهای مسلح، از امنیت، مردم و آرمان‌های انقلاب اسلامی دفاع خواهد کرد و حضور گسترده مردم در تجمع «اقتدار و عزت» نیز بیانگر استمرار ایمان، وحدت و بصیرت ملت ایران در برابر دشمنان است.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha