به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در سمنان، حسین شکرویان، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در سومین جلسه ستاد اجرایی شاهد ضمن تبریک دهه امامت و ولایت با اشاره به انتقاد خانوادهها از دریافت غیر شفاف وجوه در برخی مدارس بر لزوم شفافیت مالی در این مدارس تأکید کرد.
وی اظهار داشت: این موضوع در فضای کنونی جامعه میتواند تبعات منفی داشته باشد و مدیران مدارس باید با بیان مناسب و رعایت دستورالعملها از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کنند.
شکرویان در ادامه سخنانش با بررسی چالشهای مربوط به ارزیابی علمی دانشآموزان در برخی مدارس افزود: تعدادی از مدارس در فرآیند ثبتنام دانشآموزان منتسب به خانواده شهید و آزاده با مشکل روبهرو شده بودند که خوشبختانه با پیگیریهای انجامشده، این مشکل برطرف شد.
وی با توجه به لزوم اجرای دقیق دستورالعملهای آموزشی و مالی در مدارس از مدیران خواست تا با حساسیت بیشتری به این موضوعات توجه کرده و نسبت به برگزاری برنامههای مهارتی هدفمند اقدام کنند.
شکرویان با تأکید بر ضرورت ثبتنام دقیق دانشآموزان شاهد از برگزاری جلسات شهرستانی و تعامل بین دستگاهی انجامشده، قدردانی و اظهار کرد: ثبتنام دانشآموزان در مدارس شاهد باید با دقت و تمرکز بیشتری، انجام و از هرگونه سلیقهگرایی پرهیز شود.
مدیرکل بنیاد شهید و ایثارگران استان سمنان با پیشنهاد انتخاب یکی از مدارس شهرستان سمنان بهعنوان پایلوت برای اجرای برنامههای مهارتی با محور موضوعی ایثار و شهادت افزود: ادارهکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بهمنظور استفاده بهینه از ساعات تعیینشده برای مدارس شاهد، آمادگی دارد کارگاههای مهارتی را با موضوع جهاد تبیین در مدارس شاهد برگزار کند.
کیفیتبخشی فرآیندهای آموزشی و پرورشی در مدارس شاهد
فاطمه اخلاقی، رئیس اداره امور شاهد و ایثارگران استان سمنان با تبریک دهه امامت و ولایت به ارائه گزارش کوتاهی از وضعیت کیفی و کمّی ثبت نام دانشآموزان کلاساولی در سامانه مربوطه پرداخت و بر اهمیت کیفیتبخشی به فرآیندهای آموزشی و پرورشی در مدارس شاهد تأکید کرد.
وی در ادامه با اشاره به برنامه هفتگی تعریفشده برای این مدارس افزود: انتصاب مدیران، سازماندهی نیروی انسانی و برنامهریزی آموزشی این مدارس با دقت و مطابق با استانداردهای تعیینشده در حال انجام است.
حجتاله یحیایی، مشاور اجرایی مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با انتقاد از نقصان در اجرای برنامههای مهارتی مدارس شاهد اظهار داشت: برنامهها به دلیل کمبود امکانات و نیروی انسانی به درستی اجرا نمیشود و این مسئله باعث خستگی دانشآموزان شده است.
وی افزود: اگر بتوان زمینهای فراهم ساخت که آموزشهای مهارتی کاربردیتر ارائه شوند، بسیار مفید خواهد بود و در غیر اینصورت، بهتر است همان ساعات به آموزش دروس اختصاص یابد.
علیاکبر شعبانی مشاور علمی مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان نیز از اعضای ستاد اجرایی شاهد خواست تا با بررسی نظرات خانوادهها و کادر اجرایی و آموزشی، در اینزمینه، تصمیمگیری لازم را انجام دهند.
گفتنی است، در این نشست، سایر اعضای ستاد به بیان نظرها و دیدگاههای خود پیرامون وضعیت تحصیلی دانشآموزان مدارس شاهد دارای نیاز به تلاش بیشتر و تکرار پایه و... پرداختند.
نظر شما