حجت الاسلام جعفر اسلامی فر، مدیر مدرسه علمیه فاضلیه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد، ضمن اشاره به اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و شهادت جمعی از فرماندهان نظامی و هسته ای کشور، اظهار داشت: این اقدام نشان دهنده خوی ددمنشانه و خونخواری است که دشمن صهیونیستی دارد.
وی با بیان این که دشمن صهیونیستی در طول سال ها همواره بر علیه ملت های مظلوم و مسلمان عمل کرده و در طی سال های اخیر نیز ملت های مظلوم فلسطین و غزه را مورد تجاوز قرار داده است، تصریح کرد: به جهت سکوت مجامع بین المللی و همراهی و پشتیبانی های آمریکا و کشورهای غربی، این رژیم متخاصم این بار نیز جرات یافته است تا سرداران رشید اسلام و دانشمندان هسته ای را با تجاوز به حریم کشور به شهادت برساند.
مدیر مدرسه علمیه فاضلیه، با بیان این که جنایات رژیم صهیونیستی، همه مومنین و ملت ایران را در مسیر خود، حمایت از مظلومین و مقابله با مستکبرین جهان قوی تر و منسجم تر خواهد کرد، افزود: امام خمینی(ره) چنین فرمودند که «بکُشید ما را؛ ملت ما بیدارتر می شود. ما از مرگ نمی ترسیم؛ و شما هم از مرگ ما صرفه ندارید.» و این سخن امام راحل(ره) نشان از هوشیاری و بصیرت ملت بزرگ ایران در برابر رژیم صهیونیستی دارد.
حجت الاسلام اسلامی فر مقابله با ظلم و ستم را وظیفه همه انسان های آزاده دانست و با بیان این که دستورات خداوند در قران و روایات اهل بیت برای مقابله با ظلم و ستم منحصر به زمان خاص نیست، عنوان کرد: همه انسان ها در همه زمان ها موظفند که با ظلم و ستم مبارزه کنند و در راستای اجرا و بسط عدالت تلاش کنند تا زمینه ساز ظهور حضرت حجت(عج الله تعالی فرجه الشریف) و تحقق عدالت فراگیر در سراسر جهان باشند.
وی همچنین با تاکید بر اهمیت ولایتمداری ملت مسلمان و آزاده و ضرورت اتحاد ملت در برابر دشمن، اظهار کرد: همه ملت وظیفه دارند تا گوش به فرمان فرمانده متعبد، متقی، فقیه و عادل باشند که این امر ضمن تحقق انسجام داخلی مومنین و پرهیز از هرگونه تشتت و تفرقه درونی، زمینه ساز پیروزی های مستمر در جبهه اسلام خواهد بود.
انتهای پیام ۳۱۳/۴۹










نظر شما