جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۶
رژیم صهیونیستی به پایان راه رسیده است

 حوزه/حجت الاسلام والمسلمین فرهاد زاده گفت:رژیم غاصب صهیونیستی به آخر خط رسیده و ملت شهیدپرور ایران باید با وحدت و انسجام، مصمم‌تر از گذشته از آرمان‌های نظام اسلامی دفاع کنند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از ایلام، حجت‌الاسلام والمسلمین فرهادزاده امام جمعه شهرستان بدره در خطبه‌های نمازجمعه این شهرستان با گرامیداشت عید سعید غدیر، به جنایت اخیر رژیم صهیونیستی و شهادت جمعی از سرداران سپاه اسلام، دانشمندان و مردم بی‌گناه کشور اشاره کرد و اظهار داشت: قرآن، جهاد با دشمنان اسلام را راه عزت و سربلندی مسلمین می‌داند.

وی تأکید کرد: رژیم غاصب صهیونیستی به آخر خط رسیده و ملت شهیدپرور ایران باید با وحدت و انسجام، مصمم‌تر از گذشته از آرمان‌های نظام اسلامی دفاع کنند.

امام جمعه بدره افزود: حمله تروریستی امروز به اماکن مسکونی، نشانه ضعف و درماندگی این رژیم پلید است.

حجت‌الاسلام فرهادزاده با بیان اینکه دشمن تنها زبان زور را می‌فهمد خاطرنشان کرد: اگر وعده صادق ۳ را محقق می‌کردیم، شاید شاهد چنین حوادثی نبودیم.

وی افزود: هرگاه رهبر معظم انقلاب فرمان دهند، این غده سرطانی از روی زمین حذف خواهد شد.

وی در پایان با تأکید بر وحدت ملی گفت: امروز، روز انسجام ملت ایران در برابر دشمنی است که از اقتدار جمهوری اسلامی به هراس افتاده، و نیروهای مسلح ما پاسخ درخوری به این جنایت خواهند داد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha