چهارشنبه ۴ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۵
تبیین جنگ دشمن مهم‌ترین رسالت نیروهای فرهنگی و تبلیغی است

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسملین گرجی تبیین را مهم‌ترین وظیفه نیروهای فرهنگی و تبلیغی در شرایط کنونی دانست و گفت: دشمنان اسلام با ابزار رسانه، فضای مجازی و تولید محتوا در حال جنگ نرم هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، حجت‌الاسلام والمسلمین گرجی مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان امروز در همایش رزمی تبلیغی مبلغین و طلاب با عنوان بشارت فتح که با حضور روحانیون مبلغ، فعالان فرهنگی و مسئولان حوزوی در سالن جلسات اداره کل تبلیغات اسلامی همدان برگزار شد، با اشاره به روایتی از امام رضا(ع) اظهار داشت: حضرت می‌فرمایند: إنّ الناس لو علموا محاسن کلامنا لاتّبعونا؛ اگر مردم زیبایی‌های کلام ما اهل بیت را بشناسند، حتماً از ما تبعیت خواهند کرد که در این روایت، تعبیر الناس نشان می‌دهد این دعوت تنها برای مومنین و مسلمانان نیست، بلکه پیام اهل بیت جهانی و انسانی است.

وی ادامه داد: آنچه امروز بر دوش ماست، رساندن این پیام نورانی به مردم است، آن‌هم نه فقط در مساجد و جلسات خاص، بلکه در دل محلات، بازار، اصناف، فروشگاه‌ها، پارک‌های محلی و در بین اقشار مختلف جامعه.

مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان، تبیین را مهم‌ترین وظیفه نیروهای فرهنگی و تبلیغی در شرایط کنونی دانست و یادآور شد: دشمنان اسلام با ابزار رسانه، فضای مجازی و تولید محتوا در حال جنگ نرم هستند، اگرچه در جنگ نظامی آتش‌بس شده، اما جنگ افکار و روایت‌ها، یعنی جنگ تبیین، همچنان با شدت ادامه دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین گرجی با اشاره به نقش مؤثر نهادهای مردمی در عرصه تبیین، اظهار کرد: ما باید برای هر صنف و قشری برنامه‌ خاص تبلیغی و تبیینی داشته باشیم، برای مثال، نانوایی‌های سطح شهر، فروشگاه‌های محلی، سوپرمارکت‌ها و حتی پارک‌های کوچک محلی نیازمند حضور برنامه‌ریزی‌شده روحانیون و خواهران مبلغ هستند.

وی ادامه داد: گرچه موسسات فرهنگی نظیر مؤسسه سراج در پارک‌های بزرگ برنامه‌هایی اجرا می‌کنند، اما نباید از محلات و فضاهای کوچکتر که بیشترین ارتباط مردمی در آن‌ها جریان دارد، غافل شویم، هسته‌های مقاومت فرهنگی باید با طراحی جامع، به این حوزه‌ها ورود پیدا کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان، با قدردانی از تعامل خوب علما و نهادهای دینی استان، خاطرنشان کرد: امروز همدان از نظر فرهنگی، تبلیغی و حوزوی در شرایط ممتازی قرار دارد، حضور بزرگانی همچون آیت‌الله موسوی اصفهانی، نماینده ولی فقیه در استان، حجت‌الاسلام بطحائیان و اعضای شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه، این ظرفیت را به‌وجود آورده که بتوان گام‌های مؤثر و تحول‌آفرینی در مسیر تبلیغ برداشت.

وی با اشاره به سابقه دیرینه همدان در پرورش علمای بزرگ همچون مرحوم ملا حسینقلی همدانی، شیخ محمد بهاری و حضرت آیت‌الله العظمی نوری همدانی، تصریح کرد: وظیفه ماست که از این افتخارات پاسداری کنیم و با حرکت جهادی، نسل جدیدی از مبلغان توانمند و مردمی تربیت کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین گرجی با تقدیر از حضور نماینده ولی‌فقیه در استان در این همایش، تأکید کرد: این مسیر نیازمند مشارکت همه‌جانبه و حمایت فکری و میدانی است، ما در کنار شما هستیم و آماده‌ایم تا از تمام ظرفیت‌های علمی، تبلیغی و اجتماعی استفاده کنیم تا افتخارات پیشینیان را حفظ کرده و آن‌ها را برای نسل‌های آینده توسعه دهیم.

وی با اشاره به فرارسیدن ایام ماه محرم، ضمن تسلیت این ایام، از طلاب و ستایشگران اهل بیت(ع) خواست تا در فرصت پیش‌رو، با بهره‌گیری از مناسبت‌های مذهبی، گفتمان تبیینی و انقلابی را در جامعه گسترش دهند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha