چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۵
اجتماع عظیم مردم اصفهان «یوم الحسین» برگزار می شود

حوزه/ مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان از برگزاری اجتماع عظیم مردم اصفهان با عنوان «یوم الحسین» برای چهارمین سال متوالی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان ، حجت‌الاسلام مهدی فوقی ظهر امروز در جمع خبرنگاران ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله اظهار کرد: اجتماع عظیم مردم اصفهان در چهارمین سال متوالی در میدان امام حسین (ع) با عنوان یوم الحسین، در عصر عاشورا برگزار خواهد شد.

وی افزود: این مراسم به همت مردم، هیئات مذهبی و حمایت مجموعه‌های مختلف از جمله شهرداری اصفهان و شورای هیئات مذهبی برگزار می‌شود، مراسم امسال از ساعت ۱۶:۳۰ بعد از ظهر با سخنرانی حجت الاسلام مهدی دانشمند آغاز خواهد شد و در آن از نوای مداحان اهل بیت اصفهان بهره‌مند خواهیم شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان با اشاره به اهمیت این برنامه گفت: امید است که حضور مردم عزیز ما در این برنامه که به عنوان یک برنامه تراز برای شهر اصفهان به ثبت رسیده، قابلیت‌های این برنامه را افزایش دهد.

وی تصریح کرد: از خروجی‌های این برنامه می‌توان به ایجاد فضای همبستگی، انسجام و وحدت در بین مردم عزیز و مجموعه‌های مؤثر شهر اشاره کرد.

حجت‌الاسلام فوقی همچنین به یادآوری مراسم سال گذشته پرداخت و گفت: سال‌های گذشته مردم اصفهان در اجتماع عظیم عصر عاشورا حضور پررنگی داشتند.

وی در ادامه افزود: ایجاد موکب‌ها و خدمات فرهنگی در خیابان‌های منتهی به میدان امام حسین (ع) نیز راه‌اندازی خواهد شد تا پذیرایی شایسته‌ای از زائران و شرکت‌کنندگان در این مراسم صورت گیرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان به حوادث اخیر و لزوم بصیرت مردم اشاره کرد و ادامه داد: این مراسم به عنوان یک رویداد فرهنگی و مذهبی، فرصتی برای تجدید میثاق با آرمان‌های امام حسین (ع) و ترویج فرهنگ عاشورا در بین نسل‌های جدید خواهد بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha