به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از هرمزگان، خانم سیده فوزیه موسوی، با اشاره به عظمت تأثیرگذاری فرهنگ عاشورا، اظهار داشت: «إنه سیدالشهدا من الاولین و الاخرین فی الدنیا و الاخره و سید شباب اهل الجنه من الخلق اجمعین» امام حسین علیهالسلام سرور شهیدان از اولین خلق تا آخرین آنها در دنیا و آخرت است، او سرور همه جوانان اهل بهشت است.
وی ادامه داد: حماسه عاشورا یکی از معتبرترین و مستندترین حماسههاست، نقل حماسه عاشورا روح ایثار و شجاعت و ایمان را در مسلمانان زنده مینماید، در نتیجه در مقابل مسائل جهان اسلام، بهتر حساسیت نشان خواهند داد.
معاون فرهنگی مدرسه علمیه حضرت زینب (س) افزود: انقلاب ضد طاغوتی و ضد آمریکایی ایران و مقاومت و دفاع هشت ساله در مقابل تهاجم جهانی در قالب جنگ تحمیلی رژیم صدام و پیروزیهای مکرر لشکر اسلام بر کفر و الحاد جهانی و نیز پیروزی حزبالله لبنان بر رژیم جعلی اسرائیل در جنگ ۳۳ روزه و همچنین پیروزی ملت مقدر ایران عزیزمان در جنگ ۱۲ روزه با رهنمودهای ولایت فقیه و اقتدار ایشان، متأثر از مجالس عزای سیدالشهدا علیهالسلام بوده و هست.
وی تأکید کرد: اگر آن واقعه عظیم به همان شکل نقل نگردد، اندک اندک به فراموشی سپرده خواهد شد و اسلام پشتوانهای تاثیرگذار با این اهمیت را از دست خواهد داد. باید از تحریف و تغییر واقعیت کربلا خودداری کرد و در کنار نقل حادثه عاشورا، به مسائل جهان اسلام در عصر حاضر نیز اهمیت داده شود و وظیفه مسلمانان در این رابطه یادآوری شود.
انتهای پیام










نظر شما