به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، امیر سرتیپ دوم سید حسن موسی زاده در دیدار با با خانواده شهیدان احسان باقری و مهدی قنبری از شهدای مدافع وطن ضمن عرض تسلیت و دلجویی از خانواده معظم این شهیدان گفت: فیض به شهادت رسیدن توسط شقی ترین دشمنان اسلام و بشریت فیض عظیمی است که نصیب هرکسی نمی شود.
وی با بیان اینکه چهره دیو صفت رژیم سفاک، کودک کش و خونریز صهیونیستی دیگر بر هیچ کس در دنیای امروز پوشیده نیست گفت: جنایات هولناک رژیم صهیونیستی آخرین تلاش های بی فایده او برای نجات از نابودی است.
فرمانده منطقه پدافند هوایی مرکزی شهید نصر اصفهانی بصیرت، آگاهی و صبر را ویژگی مشترک خانواده های شهدا به ویژه شهدای جنگ تحمیلی اخیر عنوان کرد و عنوان کرد: این بصیرت و صبر جز با عنایت خاص پروردگار حاصل نمی شود. شهید ستواندوم احسان باقری 31 خرداد در منطقه پدافند هوایی مرکزی و سرباز شهید مهدی قنبری در منطقه پدافند هوایی غرب در رویارویی با پرتابه های رژیم سفاک صهیونیستی و در دفاع از وطن آسمانی شدند.

۰۶:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰










نظر شما