دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۲
استقرار ۸۰ موکب البرزی در مسیر پیاده‌روی اربعین برای خدمت‌رسانی به زائران

حوزه/ رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان البرز از استقرار ۸۰ موکب مردمی این استان در مسیر پیاده‌روی اربعین حسینی خبر داد و گفت: این مواکب با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی و نهادهای مختلف، خدمات گسترده‌ای به زائران ارائه می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از البرز، احمد رحمانی‌فر، رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان، با اشاره به اهمیت آیین اربعین حسینی، از فعالیت ۸۰ موکب البرزی در مسیر پیاده‌روی زائران خبر داد.

وی خدمت‌رسانی به زائران اربعین را یکی از اقدامات فرهنگی ارزشمند دانست و افزود: «این مواکب در مرزهای مهران و خسروی و همچنین از نجف تا کربلا مستقر شده‌اند تا با استفاده از ظرفیت‌های مردمی، بهترین خدمات را ارائه دهند.»

رحمانی‌فر با اشاره به نقش نهادهای مردمی در احیای فرهنگ اربعین، تصریح کرد: «وظیفه اصلی مواکب، پشتیبانی و ساماندهی زائران است.» وی همچنین از صدور مجوزهای لازم و ارسال اقلام مورد نیاز به عراق خبر داد و گفت: «ستاد عتبات البرز با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و مرزی، به تسهیل ارسال وسایل و تجهیزات کمک‌رسانی پرداخته است.»

رئیس ستاد عتبات عالیات البرز خاطرنشان کرد: «عملیات خدمت‌رسانی اربعین در دو مرحله انجام می‌شود که مرحله اول آن از سوم مردادماه (مصادف با اول صفر) آغاز شده و تا سیزدهم صفر ادامه دارد.»

استان البرز هر ساله با مشارکت گسترده مردم و سازمان‌های مردمی، در برگزاری باشکوه مراسم اربعین حسینی نقش فعالی ایفا می‌کند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha