جمعه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۵
شهادت در رکاب حضرت حجت(عج)، آرزوی مؤمنان راستین است

حوزه / حجت الاسلام والمسلمین شعبانی گفت: در فرهنگ شیعی، شهادت آرزویی بزرگ است، چراکه بسیاری از مؤمنان، آرزوی شهادت در رکاب حضرت حجت(عج) را در دل دارند و آن را نهایت افتخار و سعادت می‌دانند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله شعبانی امروز در در مراسم گرامیداشت چهلمین روز شهادت حجت الاسلام والمسلمین ترکاشوند و شهید امین کریمی در مسجد امام حسین(ع) همدان، اظهار داشت: حجت الاسلام والمسلمین شهید ترکاشوند، با عملکرد و اخلاق خوب، خاطرات خوشی را از خود به جا گذاشته است.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان، با اشاره به جایگاه والای شهادت در فرهنگ اسلامی، گفت: شهادت رزقی الهی است که خداوند آن را به هر کسی نمی‌دهد، این مقام، نشانه‌ای از خلوص نیت و بندگی واقعی در راه خداوند متعال است.

وی با اشاره به فرمایشات امیرالمؤمنین(ع)، افزود: امام علی(ع) شهادت در میدان نبرد را شیرین‌تر از مرگ در بستر می‌دانستند، این نگاه نشان‌دهنده عظمت فداکاری در راه حق و حقیقت است، جایی که انسان با آگاهی و عشق، جان خود را فدای آرمان‌های الهی می‌کند.

امام جمعه همدان، به سنت تبریک شهادت در سیره پیامبر اکرم(ص) و امام علی(ع) اشاره کرد و یادآور شد: تبریک گفتن شهادت، نه تنها بیانگر احترام به مقام شهید است، بلکه تأکیدی بر جایگاه رفیع آنان در نزد خداوند و جامعه مؤمنان به شمار می‌رود.

وی با تأکید بر پیوند شهادت با فرهنگ انتظار، خاطرنشان کرد: در فرهنگ شیعی، شهادت آرزویی بزرگ است، بسیاری از مؤمنان، آرزوی شهادت در رکاب حضرت حجت(عج) را در دل دارند و آن را نهایت افتخار و سعادت می‌دانند.

حجت الاسلام والمسلمین شعبانی ابراز کرد: امیدواریم خداوند متعال، این رزق عظیم را نصیب همه مشتاقان راه حق کند و توفیق شهادت در رکاب حضرت ولی‌عصر(عج) را به بندگان خالص خود عطا فرماید.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha