جمعه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۱
سابقه مقاومت مردم لرستان یک سرمایه راهبردی برای کشور است

حوزه/حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی گفت: سابقه مقاومت مردم لرستان یک سرمایه راهبردی برای کشور است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد، حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی عصر پنج شنبه در نشست بررسی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه آمریکایی صهیونیستی علیه ایران اسلامی که با حضور سردار نعمان غلامی رئیس ستاد مردمی جنگ ۱۲ روزه و اعضای شورای تامین به میزبانی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان برگزار شد، با گرامی‌داشت ایام منتهی به اربعین حسینی و روزهای منتسب به حضرت رقیه(س)، اظهار داشت: گردهمایی امروز فرصتی است برای قدردانی از ایثار، تدبیر و فداکاری نیروهای مسلح و مردان و زنانی که در جنگ ۱۲ روزه اخیر، امنیت و ثبات را برای استان حفظ کردند و دشمن را از رسیدن به اهداف شوم خود بازداشتند.

وی بیان کرد: شجاعت و دلاوری های فرزندان استان لرستان از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که با تلاش و مقاومت شگفت انگیز با اقدامات سهمگین و مهلک ضربات کشنده بر پیکر رژیم اشغالگر وارد کردند، حقیقتا ستودنی و قابل تحسین است، همانطور که ارتش جمهوری اسلامی و لشکر ۸۴ در پدافند و در کنار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی انتظامی حماسه آفریدند و پهبادهای دشمن را یکی پس از دیگری ساقط کردند و حماسه ای ماندگار آفریدند، البته باید از نقش نیروی انتظامی که همدوش با بسیجیان در ایجاد نظم و امنیت و آرامش تلاش فراوانی نمودند، نیز یاد کرد.

امام‌جمعه خرم آباد، با بیان اینکه حقیقتاً فرماندهان سپاه و ارتش و نیروی انتظامی در جنگ ۱۲ روزه در استان لرستان در تدبیر و فرماندهی نظامی، ممتاز عمل کردند، یادآور شد: البته باید نگاه تحسین آمیزی به نقش های مختلفی که دستگاه ها و سازمان های دینی، تبلیغی، فرهنگی، اجتماعی، هنری و هنرمندان، رسانه ها، صداوسیما و فعالان عرصه مجازی در این ۱۲ روز و پس از آن آفریدند نیز داشته باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی، با بیان اینکه سابقه مقاومت مردم لرستان یک سرمایه راهبردی برای کشور است، تصریح کرد: در جریان جنگ ۱۲ روزه اخیر، بار دیگر همین روحیه ایثار، تدبیر و همدلی به میدان آمد، نیروهای نظامی، انتظامی، بسیج، عشایر، روحانیت، اقشار مختلف مردم و دستگاه‌های دولتی، دست در دست هم دادند و در برابر هجمه پیچیده دشمن ایستادگی کردند.

وی با اشاره به سخنان شهید حجت‌الاسلام والمسلمین میثمی، که اخلاص را شرط تحقق پیروزی دانسته بود، گفت: آنچه امروز در لرستان رقم خورد، پیروزی اخلاص، وحدت و ولایت‌مداری بود، همان‌گونه که در بررسی‌های دقیق نظامی برخی شکست‌ها در دفاع مقدس نیز نه به ضعف نیرو بلکه به امتحان الهی و تفاوت درجات اخلاص برمی‌گردد.

نماینده ولی فقیه در لرستان با بیان اینکه روحانیت در جنگ اخیر نقشی کلیدی ایفا کرد، بیان کرد: مساجد و مصلاها به پایگاه‌های تقویت روحیه و ساماندهی مردمی تبدیل شد، روحانیون در کنار نیروهای بسیجی و انتظامی، در ایست‌های بازرسی، در کنار خانواده‌های شهدا و در عرصه‌های پشتیبانی حضور فعال داشتند و مردم را به صبر و استقامت دعوت کردند.

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی تأکید کرد: امنیت امروز، نتیجه عزم مردمی و وحدت بین ارکان مختلف جامعه است، وقتی نیروی انتظامی با ۲۸ سال سابقه با اسلحه در خیابان حاضر می‌شود، جوان‌ها دلگرم می‌شوند، وقتی بانوان، پزشکان و اصناف و حتی شهرداری‌ها در کنار یکدیگر برای تأمین نیاز نیروها تلاش می‌کنند، این یعنی ملت، خود را سرباز نظام می‌داند.

وی خاطرنشان کرد: اگر نارضایتی‌هایی در حوزه‌هایی مانند تنظیم بازار وجود دارد، باید با مدیریت میدانی، قاطع و همراه با نظارت حل شود، رضایت مردم در پایداری اجتماعی و حفظ تقویت آن نقش اساسی دارد، آنچه مردم را پای کار نگه می‌دارد، ایمان، اعتماد و خدمت‌رسانی است.

امام‌جمعه خرم آباد خاطرنشان کرد: لرستان در ارزیابی نهادهای عالی کشور، ممتاز عمل کرد، از سوی دفتر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و مدیر شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور، با بررسی‌های میدانی، از مقاومت و انسجام مردم استان تقدیر کردند، این افتخار، نتیجه همان وحدتی است که باید آن را حفظ و تقویت کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی با تأکید بر نقش بانوان، پزشکان، نیروهای پشتیبانی، روحانیت، اقشار مختلف مردم و مسئولان دولتی، گفت: امروز باید دست‌به‌دست هم دهیم تا با الهام از مسیر نورانی امامین انقلاب و در سایه رهبری خردمندانه مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی)، مسیر عزت و پیشرفت کشور را با قوت ادامه دهیم.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha