جمعه ۲۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۷
محبان امام حسین(ع) مقابل نسل‌کشی در غزه سکوت نمی‌کنند

حوزه/حجت الاسلام والمسلمین حسینی گفت: کسی که به یاد حسین بن علی(ع) است، نمی تواند در مقابل نسل کشی و جنایت قرن در غزه سکوت کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی حسینی امام جمعه دیّر در پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی در بندر دیر با تسلیت این روز اظهار داشت: هر انقلابی دو چهره دارد، یکی خون و دیگری پیام است. یا باید مانند حسین بن علی علیه السلام در مقابل دشمن ایستاد و با خون خود از حقیقت دفاع کرد یا مانند زینب کبری سلام الله علیها پیام خون حسینیان را به جامعه رساند.

وی با بیان اینکه حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) با روشنگری و خطبه های خود عرصه را بر دشمن تنگ کردند، افزود: بعد از گذشت ۴۰ روز از شهادت امام حسین علیه السلام، زینب کبری(س) و اهلبیت علیهم السلام احساس نمی کردند که اسیر هستند، بلکه نگاهشان این بود که دشمن را به اسارت خود درآورده‌اند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی گفت: زینب کبری(س) در مجلس یزید باصلابت مقابل دشمن ایستاد و یزید را تحقیر کرد و تشت رسوایی یزیدیان را از پشت بام به زیر افکند.

وی ادامه داد: کسانی که ارزش شهادت را می دانند، نه تنها از شهادت عزیزانشان غمگین نمی شوند بلکه آن را مایه عزت و سربلندی خود می دانند. امروز خانواده‌های شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه اخیر، سربلند هستند که در مقابل دشمنانی چون آمریکا و رژیم صهیونیستی ایستادند.

امام جمعه دیر خاطرنشان کرد: امروز نتانباهوی خبیث و کثیف به ملت ایران پیام می دهد که شما به خیابان بیایید و نظامتان را سرنگون کنید بعد ما می آییم و مشکل آب شما را حل می کنبم، اما نمی داند که ملت ایران به خیابان آمده است تا مرگ بر اسرائیل بگوید.

وی یادآور شد: همان طور که حسین بن علی علیه السلام زیر بار ظلم یزید نرفت، امروز ملت ایران نیز به صحنه آمده تا در اربعین حسینی مقابل یزیدیان زمان خود بایستد.

حجت الاسلام والمسلمبن حسینی بیان کرد: امروز آمریکا از ما می خواهد که تسلیم شویم و رژیم صهیونیستی از ما می خواهد رهبر خود را تنها بگذاریم، اما فریاد ملت ما بلند است که رهبر خود را تنها نمی گذارد و ما اعلام می کنیم ای رهبر آزاده آماده‌ایم آماده.

وی تصریح کرد: امروز ملت ما به صحنه آمده تا در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی در غزه مظلوم بایستد و به یاد امام حسین علیه السلام که مظلوم بود از مظلوم دفاع کند. امام حسین(ع) مانند امیرالمومنین علی(ع) این پیام را به ما داد که همواره در مقابل ظالمان بایستید و از مظلوم دفاع کنید.

امام جمعه دیر عنوان کرد: امروز ملت غزه یک ملت مظلوم است و آب و غذا ندارد و رژیم صهیونیستی با مرگ تدریجی و شکنجه دادن آنها را به شهادت می‌رساند.

وی اضافه کرد: امروز عده ای از مردم مظلوم غزه از بی غذایی و بعضی از آنها با بمب های چند تُنی به شهادت می رسند، کسی که به یاد حسین بن علی(ع) است، نمی تواند از کنار این نسل کشی و جنایت قرن بگذرد، امروز همه ما باید احساس مسئولیت کنیم و در اجتماع بزرگ اربعین حسینی در مقابل ظالم بایستیم و از مظلوم دفاع کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی گفت: این روزها در فضای مجازی عده ای می‌خواهند دشمنی را که در جنگ ۱۲ روزه شکست خورده، پیروز نشان دهند، در حالی که دشمن در جنگ نظامی شکست خورده است.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha