سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۹
قرآن و اخلاق، اولویت فعالیت‌های تهذیبی مدارس باشد

حوزه / حجت‌الاسلام امیریان در جمع معاونین تهذیب مدارس بر لزوم تمرکز بر اخلاق و قرآن در برنامه‌های تهذیبی مدارس علمیه استان تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت‌الاسلام مجتبی امیریان معاون تهذیب و تربیت حوزه علمیه اصفهان، ظهر امروز در جلسه هم‌افزایی معاونین تهذیب مدارس علمیه استان که به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید در سالن همایش حجت‌الاسلام شهید عبدالله میثمی برگزار شد، با اشاره به تدوین و ابلاغ شرح وظایف جدید معاونین مدارس، اظهار داشت: این شرح وظایف پس از بازنگری، در قالب ۴۲ عنوان آماده و به معاونین تهذیب مدارس اطلاع‌رسانی شده و انتظار می‌رود همکاران پس از مطالعه دقیق، مشاوره با مسئولان ستادی و رفع ابهامات، زمینه اجرای دقیق آن را در مدارس فراهم آورند.

معاون تهذیب و تربیت حوزه علمیه اصفهان در گزارشی از عملکرد سال تحصیلی گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲-۱۴۰۳ مجموعاً ۲۴ هزار فعالیت تهذیبی در سطح صف و ستاد ثبت شد که این عدد در ترم اول سال تحصیلی جاری (۱۴۰۴-۱۴۰۳) با رشدی بیش از ۹۰ درصد، به ۲۳ هزار فعالیت رسید و این روند همچنان در حال افزایش است. این آمار نشان‌دهنده تلاش گسترده معاونین تهذیب است، اما باید توجه داشت که در کنار کمیت، کیفیت فعالیت‌ها نیز باید به طور ویژه مد نظر قرار گیرد.

برگزاری دوره مجازی «میثاق طلبگی»

وی با اشاره به برنامه‌های جدید معاونت تهذیب در سال تحصیلی جاری، افزود: طرح تشویق فعالان و ممتازین فرهنگی که با پیشنهاد شورای تهذیب آماده شده، می‌تواند انگیزه‌ای جدی برای فعالان این عرصه باشد، همچنین طرح شهید رئیسی برای دومین سال متوالی و با گستره‌ای بیشتر در مدارس اجرا خواهد شد که هدف آن الگوسازی و تجلیل از نخبگان تهذیبی است.

حجت‌الاسلام امیریان به طرح «رشد» اشاره کرد و ادامه داد: این طرح امسال نیز در ۱۰ عنوان برای پایه‌های یک تا پنج اجرا خواهد شد، برنامه رشد ترکیبی است و لازم است در کنار دروس آموزشی، جلسات عمومی، فرم شایستگی و سایر موارد نیز پیگیری شود.

وی تأکید کرد: یکی از مهم‌ترین اولویت‌ها در سال جدید، توجه جدی به وضعیت اخلاقی طلاب در کنار رشد علمی آنان است، مزین شدن طلاب به اخلاق و انس با قرآن، بزرگ‌ترین افتخار حوزه‌های علمیه به شمار می‌رود و باید توسط مربیان و مشاوران به صورت مکرر دنبال شود.

معاون تهذیب و تربیت حوزه علمیه اصفهان به موضوع هویت‌بخشی طلاب اشاره کرد و از برگزاری دوره مجازی «میثاق طلبگی» خبر داد و گفت: این دوره با حضور اساتید برجسته‌ای همچون حجج‌اسلام والمسلمین عالم‌زاده، قائمی و همتیان برگزار می‌شود و برای طلاب، به‌ویژه ورودی‌های جدید، فرصتی ارزشمند در جهت تحکیم هویت طلبگی خواهد بود. اطلاع‌رسانی دقیق و مشارکت فعالانه در این برنامه ضروری است.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha