چهارشنبه ۲ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۹
رئیس مؤسسه امام زین‌العابدین (ع)  پاکستان: شهید سید مقاومت، رهبر دل‌های مظلومان جهان بودند

حوزه، عاشق حسین سهتو در آیین نخستین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله (ره)، با گرامی‌داشت مقام این مجاهد نستوه تأکید کرد که شهید سید مقاومت با نثار خون خویش چراغ امید و استقامت را در دل‌های امت اسلامی برافروخت و همچنان الهام‌بخش مظلومان و آزادگان جهان است.

به گزارش گروه ترجمۀ خبرگزاری حوزه، در نخستین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله (ره)، حسین سهتو، رئیس مؤسسه امام زین‌العابدین (ع) در محراب‌پور پاکستان، با بزرگداشت مقام این مجاهد نستوه تأکید کرد که شهید سید مقاومت با نثار خون خویش چراغ امید و استقامت را در دل‌های امت اسلامی برافروخت و همچنان الهام‌بخش مظلومان و آزادگان جهان باقی مانده است.

وی با اشاره به جایگاه رفیع شهید نصرالله گفت: امروز ما یاد و خاطره‌ی آن مجاهد نستوه را گرامی می‌داریم؛ مردی که در روزگار ظلمت، چراغی از امید برافروخت و با خون خویش به مسلمانان آموخت که تنها راه زندگیِ با عزت، ایستادگی در برابر ستم است. او ملتش را جرئت بخشید تا سربلند و مستقل زیست کنند و به جهانیان پیام داد که حیات بدون عزت، غیرت و استقلال ارزشی ندارد.

رئیس مؤسسه امام زین‌العابدین (ع) ادامه داد: شخصیت شهید سید مقاومت، انعکاسی از آموزه‌های امام حسین (ع) بود. همان‌گونه که امام حسین (ع) در کربلا فریاد زدند هیهات منا الذله و در برابر ظلم یزید قیام کردند، شهید نصرالله نیز در برابر نظام‌های ظالم عصر خود ایستاد و هرگز در برابر باطل سر فرود نیاورد.

وی همچنین به دستاوردهای مقاومت در پرتو رهبری شهید نصرالله اشاره کرد و افزود: پیروزی‌های حزب‌الله در دوران رهبری ایشان، شاهدی روشن است بر اینکه اگر ملتی بر حق پایداری کند، هیچ قدرت باطلی توان درهم شکستن آن را ندارد. استقامت و شجاعت او، دل‌های مظلومان عالم را قوت بخشید. امروز از فلسطین تا کشمیر، هر انسان آزادی‌خواهی از روح مقاومت شهید نصرالله الهام می‌گیرد.

حسین سهتو تأکید کرد: شهید سید مقاومت نه تنها رهبر لبنان و حزب‌الله، بلکه رهبر دل‌های همه‌ی امت اسلامی و چراغ امید آزادگان جهان بود. اندیشه و آرمان او زنده است و این راه تا روزی که ظلم از میان برود و عدل در جهان برقرار گردد، ادامه خواهد داشت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: وظیفه‌ی ماست که مشعل شهید نصرالله را به دست گیریم و مسیر او را ادامه دهیم. باید سیره و روش زندگی او را الگو قرار دهیم، یار و پشتیبان مظلومان باشیم و همانند امام حسین (ع) در زندگی خویش این پیام را تحقق بخشیم که: ذلت را هرگز نمی‌پذیریم. از خداوند می‌خواهیم درجات این شهید عزیز را متعالی گرداند و توفیق گام نهادن در راه او را به ما عطا فرماید.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha