شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۹
ملت ایران به دلیل دشمن شناسی دقیق، با ماهیت پلید آمریکا آشنا است

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین ردایی با بیان اینکه ملت ایران به دلیل دشمن شناسی کامل و بصیرت دقیق، با ماهیت پلید آمریکا آشنا شده است و به خوبی می داند نباید به آمریکایی ها اعتماد کرد، گفت: دشمنی آمریکا با ملت ایران، مسئله امروز و فردا نیست و از همان سال اول انقلاب، تحریم ها و فشارهای سیاسی و اقتصادی انی کشور علیه ما اعمال شد.

حجت الاسلام والمسلمین حسین ردایی، نماینده مجلس خبرگان رهبری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در تهران، با بیان اینکه ملت ایران از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تحت تحریم های ظالمانه دشمنان به ویژه آمریکا بوده است، اظهار داشت: مردم نشان داده اند تحت هر شرایطی در برابر دشمنان ایستاده اند و وضع تحریم های ظالمانه جدید و فشارهای اقتصادی و سیاسی هیچ تاثیری در اراده ملت ایران ندارد.

نماینده مجلس خبرگان رهبری گفت: دشمن تلاش دارد با اعمال فشارهای اقتصادی و سیاسی، ملت ایران را به عقب نشینی از مواضع اصولی و انقلابی خود دور نگه دارد درحالی که چنین اقداماتی بدون تردید موجب افزایش اراده و انگیزه مردم شده است.

وی خاطرنشان کرد: ملت ایران به دلیل دشمن شناسی کامل و بصیرت دقیق، با ماهیت پلید آمریکا آشنا شده است و به خوبی می داند نباید به آمریکایی ها اعتماد کرد. دشمنی آمریکا با ملت ایران، مسئله امروز و فردا نیست و از همان سال اول انقلاب، تحریم ها و فشارهای سیاسی و اقتصادی آمریکا علیه ما اعمال شد.

ملت ایران در صحنه های مختلف، حمایت از ارزش های انقلابی را نشان داده است

حجت الاسلام والمسلمین ردایی خاطرنشان کرد: ملت ایران در صحنه های مختلف، ایستادگی و حمایت از ارزش های انقلابی را نشان داده است و حضور گسترده در راهپیمایی های قبل و بعد از نماز جمعه این حقیقت را نشان می دهد. ملت ایران پیرو امام حسین (ع) است و از ابرقدرت ها ترس به دل راه نمی دهد.

وی در ادامه بر حمایت همیشگی ملت ایران از مظلومان تاکید کرد و افزود: اعمال تحریم های جدید تاثیری در روحیه مقاومت و ایثار ملت ایران ندارد و آمریکایی ها و اروپایی ها بدانند اقدامات آنان در کشتار زنان و کودکان و ترور شخصیت های برجسته جبهه مقاومت صرفا موجب تقویت روحیه ایستادگی و ایثار مردم شده است.

تقویت اتحاد امت اسلامی به منظور مقابله با رژیم صهیونیستی

نماینده مجلس خبرگان رهبری در ادامه بر لزوم اتحاد امت اسلامی به منظور مقابله با رژیم صهیونیستی تاکید کرد و افزود: امت اسلامی راهی جز قوی شدن و وحدت و انسجام ندارد وگرنه صهیونیست ها دوباره به خود اجازه تشدید تجاوز، ترور و کشتار مسلمانان را می دهد.

حجت الاسلام والمسلمین ردایی در ادامه به موضوع افزایش نفرت جهانی از صهیونیست ها در پی جنایت رژیم صهیونی طی دو سال گذشته اشاره و اضافه کرد: امروز فرصت خوبی در اختیار آزادی خواهان و عدالت طلبان جهان قرار گرفته است تا با تنبیه سخت و شدید غاصبان کودک کش، مانع از تداوم نسل کشی و تضییع حقوق انسانی مردم فلسطین شوند.

وی خاطرنشان کرد: امت اسلامی باید کاملا هوشیار، بیدار و مقاوم باشند و در برابر نقشه آمریکایی ها برای عادی جلوه دادن جنایات رژیم صهیونیستی ایستادگی کنند. نظام جمهوری اسلامی مدافع برقراری آرامش و صلح پایدار در فلسطین است ولی همه را به هوشیاری و بیداری در برابر دسیسه آمریکایی ها دعوت می کند.

انقلاب اسلامی در خط مقدم مقابله با رژیم صهیونیستی است

نماینده مجلس خبرگان رهبری گفت: انقلاب اسلامی در خط مقدم مقابله با رژیم صهیونیستی و دفاع از ملت فلسطین است به همین دلیل این رژیم با چراغ سبز آمریکا به ملت مقاوم ایران حمله مستقیم کرد. مردم با اطاعت از مقام معظم رهبری با جدیت از کشور و نظام جمهوری اسلامی دفاع کردند و در صورت هرگونه خطای راهبردی دشمن، این بار با قدرت و شدت بیشتری دشمنان را تنبیه خواهند کرد.

وی با بیان اینکه امروز برای حفظ اقتدار و برتری نظام جمهوری اسلامی در برابر دشمنان باید متحد و همدل بود، اضافه کرد: هرگونه تفرقه و اختلاف عمیق به نفع دشمنان است و لذا باید با هوشیاری و بصیرت مانع از تحقق برنامه دشمن برای اختلاف انگیزی شد.

حجت الاسلام والمسلمین ردایی خاطرنشان کرد: ملت ایران از طبقات، اقشار، سلایق و باورهای مذهبی مختلف حول محور ولایت فقیه با اتحاد و همدلی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در برابر دشمنان ایستادگی کردند و امروز نیز در راستای توصیه مقام معظم رهبری درباره اتحاد مقدس، با یکدیگر همدل و متحد هستند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha