سه‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۴
ضرورت نهادینه‌کردن فرهنگ نماز در بین دانش‌آموزان

حوزه/ امام جمعه بانه گفت: نماز باید به عنوان یک رکن اساسی دین در زندگی روزمره دانش‌آموزان نهادینه شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در سنندج، ماموستا جمال کریمی در جلسه کمیته همکاری‌های قرآن، عترت و نماز که در سالن مدیریت آموزش و پرورش شهرستان بانه برگزار شد، با اشاره به اهمیت نماز در زندگی دانش‌آموزان، اظهار داشت: نماز باید به عنوان یک رکن اساسی دین در زندگی روزمره دانش‌آموزان نهادینه شود.

امام جمعه شهرستان بانه گفت: نماز نه تنها ارتباط انسان را با خدا تقویت می‌کند، بلکه موجب ایجاد نظم و انضباط در زندگی فردی و اجتماعی می‌شود.

وی به اهمیت انس با قرآن کریم اشاره کرد و افزود: قرآن باید در دل و جان دانش‌آموزان جای گیرد تا آن‌ها بتوانند از آموزه‌های این معجزه الهی بهره‌مند شوند.

امام جمعه شهرستان بانه خاطرنشان کرد: انس با قرآن مسیر زندگی انسان را روشن و به رشد اخلاقی و معنوی‌ بشر کمک می کند.

گفتنی است، در این جلسه کمیته همکاری‌های قرآن، عترت و نماز با حضور سرپرست آموزش و پرورش بانه، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان، مسئول مرکز بزرگ اسلامی، نمایندگان ادارات شهرداری بانه، انتظامی، مرزبانی، مدیران و مربیان قرآنی برگزار و حاضرین در این نشست دیدگاه‌های خود در زمینه ترویج و نهادینه کردن فرهنگ نماز و قرآن را بیان کردند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha