سه‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۸
برگزاری کارگاه نیم‌روزه تدبر در قرآن در نهاوند+تصاویر

حوزه/ کارگاه آموزشی تدبر در قرآن با حضور بیش از ۲۰۰نفر از علاقه‌مندان در مدرسه علمیه خواهران شهرستان نهاوند برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، کارگاه آموزشی تدبر در قرآن با حضور پرشور بیش از ۲۰۰ نفر از علاقه‌مندان در مدرسه علمیه خواهران شهرستان نهاوند برگزار شد، این برنامه با حضور استاد ابراهیمی از اساتید برجسته کشوری در حوزه تدبر قرآنی، فضای علمی و معنوی ویژه‌ای را برای شرکت‌کنندگان فراهم کرد.

در این کارگاه نیم‌روزه، جمع زیادی از روحانیون، طلاب خواهر و برادر، اساتید دانشگاه، دانشجویان، مربیان و مدیران مراکز قرآنی، فعالان خانه‌های قرآن، فرهنگیان و معلمان آموزش و پرورش حضور داشتند و از مباحث مطرح‌شده بهره‌مند شدند.

ابراهیمی در این نشست به اهمیت تدبر در آیات قرآن کریم پرداخت و با ارائه روش‌های کاربردی، شرکت‌کنندگان را با شیوه‌های نوین فهم و تأمل در مفاهیم قرآنی آشنا ساخت، فضای تعاملی و پرسش‌وپاسخ از ویژگی‌های برجسته این کارگاه بود.

این کارگاه به همت اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان همدان برگزار و در راستای ارتقای سطح معرفتی و قرآنی فعالان فرهنگی و آموزشی منطقه، گامی مؤثر و ارزشمند به شمار می‌رود.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha