چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۸
سه زندانی جرائم غیرعمد در کاشان آزاد شدند

حوزه/ حجت‌الاسلام سلامی از آزادی سه زندانی جرائم غیرعمد در کاشان با همکاری و مساعدت خیرین این شهرستان در سال جاری خبر داد.

حجت‌الاسلام بنیامین سلامی، مسئول گروه جهادگر جنودالزهرا (س) کاشان روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در کاشان، اظهار داشت: با کمک و مساعدت خیرین سه زندانی جرائم غیرعمد و بدهکار مالی در سال جاری از زندان آزاد و به آغوش گرم خانواده بازگشتند.

وی با بیان اینکه بخشی از بدهی این زندانیان ثمره گذشت شاکیان بود، گفت: برای آزادی این زندانیان ستاد دیه شهرستان کاشان نیز مقداری قابل توجهی کمک کرد و در مجموع گروه جهادگر جنودالزهرا (س) کاشان نیز با کمک خیرین مبلغ ۶۵۰ میلیون ریال پرداخت کرد.

حجت‌الاسلام سلامی، تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی ماهانه بین خانواده‌های آسیب‌پذیر را یادآور شد و افزود: بسته‌های معیشتی به ارزش ۳۰۰ میلیون ریال پایان هر ماه با حفظ کرامت انسانی بین خانواده‌های بی‌بضاعت توزیع می‌شود.

وی بیان کرد: گروه جهادگر حوزوی جنودالزهرا(س) کاشان در اقدام دیگری با چند هیئت مذهبی رایزنی کرده است تا به مناسبت‌های مختلف مانند ایام ولادت یا شهادت ائمه اطهار(ع)، ماه‌های رمضان، محرم و صفر و یا اعیاد مذهبی، هر هیئت بین ۱۰۰ الی ۲۰۰ پرس غذا برای خانواده‌های محروم، آسیب‌پذیر، نیازمند و یاد افراد بیمار پخت کنند.

مسئول گروه جهادگر جنودالزهرا (س) کاشان با قدردانی از دست‌اندرکاران این هیئت‌ها، گفت: مسئولان این هیئت‌های مذهبی نخواسته‌اند که نامی از آنها برده شود.

وی، همکاری برخی بازاریان و اصناف این شهرستان از جمله آرایشگاه‌ها و رستوران‌ها و دندان‌پزشکی‌ها با گروه جهادگر جنودالزهرا (س) کاشان را بیان و تصریح کرد: خانواده‌های بی‌بضاعت و کم‌برخوردار از طرف این گروه برای دریافت خدمات رایگان به اصناف معرفی می‌شوند.

حجت‌الاسلام سلامی، ارتباط‌گیری با برخی دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی از جمله دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه فرهنگیان و هدایت این ارگان‌ها برای ارائه خدمات مربوط به ارباب رجوع خودشان در مناطق محروم و حاشیه‌نشین شهر کاشان در قالب اردوهای جهادی را از دیگر فعالیت‌های گروه جهادگر جنودالزهرا (س) کاشان برشمرد.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری اردوهای زیارتی به قم و جمکران با کمترین هزینه برای قشرهای کم‌برخوردار، تهیه و توزیع لباس، کیف و کفش بین نیازمندان، انجام نماز و روزه استیجاری، ختم قرآن توسط طلاب و متدینین و پرداخت هزینه آن به نیازمندان و ارائه خدمات مشاوره‌ای در زندان و کمپ‌ها نگهداری معتادان را از دیگر اقدام‌های گروه جهادگر جنودالزهرا (س) کاشان عنوان کرد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha