جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۱
ترویج سبک زندگی فاطمی نسخه نجات خانواده‌ها است

حوزه/ نماینده ولی فقیه در استان لرستان گفت: ترویج سبک زندگی فاطمی نسخه نجات خانواده‌های امروز است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد، حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی، نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان، در خطبه‌های نمازجمعه امروز با اشاره به موضوع اخلاص، آن را مهم‌ترین درس رزمندگان، شهدا و جانبازان عنوان کرد و افزود: مقابل اخلاص، ریا و خودنمایی است عملی که با منت، آزار یا تظاهر همراه باشد نزد خداوند تباه می‌شود.

وی با استناد به آیات سوره بقره، تأکید کرد: صدقه‌ای که با منت‌گذاری، بدزبانی یا تندخویی همراه باشد بی‌ارزش است، خداوند از نیت‌های ما آگاه است و تنها عمل خالصانه به مقصد می‌رسد.

امام جمعه خرم‌آباد افزود: عمل خالص مانند بذری است که بر بلندی کاشته می‌شود، هم نور و هم باران مناسب به آن می‌رسد و محصول چند برابر می‌دهد.

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی همه مؤمنان را به عمل برای خدا، نیت الهی، عمل صالح و دوری از محرمات دعوت کرد.

ترویج سبک زندگی فاطمی نسخه نجات خانواده‌های امروز

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به ایام منتسب به حضرت صدیقه طاهره(س)، سبک زندگی فاطمی را نیاز امروز جوامع بشری دانست و خاطرنشان کرد: در خانواده فاطمی دین، اخلاق، ادب، حیا، عفاف و احترام جریان دارد، هرجا این اصول کمرنگ شود، فروپاشی خانواده، طلاق و ناهنجاری‌های اخلاقی به‌وجود می‌آید.

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی با انتقاد از ترویج الگوهای غربی گفت: وقتی از اصول زندگی اسلامی فاصله گرفته شود، جامعه به جایی می‌رسد که حتی ساختار خانواده نیز دچار تحریف می‌شود.

هشدار درباره وضعیت آب و لزوم توجه به نعمت‌ها

وی با اشاره به کم‌آبی در کشور گفت: نود درصد مصرف آب در بخش کشاورزی و صنعت است و در هیچ‌یک الگوی صحیح مصرف رعایت نمی‌شود.

امام جمعه خرم آباد تأکید کرد که مدیریت علمی و دقیق ضروری است و از مردم خواست نسبت به نعمت‌های الهی شاکر باشند.

در پایان خطبه اول، امام جمعه با استناد به روایات و با توجه به روز جمعه و ایام فاطمیه، دعای باران را به‌صورت دسته‌جمعی قرائت کرد.

لزوم شناخت مسیرهای خسارت‌زا در تاریخ معاصر

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی با اشاره به سخنرانی اخیر رهبر معظم انقلاب در ۱۳ آبان بیان کرد: جوانان باید وقایع مهمی چون تحریم تنباکو، کودتای ۱۲۹۹، ماجرای ۱۳ آبان و برجام را مطالعه کنند تا بدانند از چه مسیری ضرر دیدیم و از چه مسیری سود بردیم.

انتقاد صریح از وضعیت گرانی و بازار

وی با انتقاد از وضعیت گرانی در کشور گفت: مردم زیر بار گرانی قد خم کرده‌اند، بیان مسئله کافی نیست، باید تصمیمات فوری گرفته شود.

نماینده ولی فقیه در لرستان با اشاره به حوزه مسئولیت‌های دولت، افزود: تنظیم بازار نباید آشفته باشد، باندهای سودجویی و فزون‌طلب باید شناسایی و مهار شوند، جریمه به تنهایی کافی نیست زیرا باز هم هزینه گرانی از جیب مردم پرداخت می‌شود.

ضرورت انتخاب مدیران پاکدست و صاحب‌سابقه

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی با اشاره به برخی تخلفات در دستگاه‌های محلی و شوراها اظهار کرد: برای سمت‌های حساس، تنها نداشتن سوءپیشینه کافی نیست، مسئول باید دارای حسن سابقه، پاکدستی، ایثار و سابقه روشن باشد.

وی گفت: برخی افراد با رأی مردم در شوراها یا مدیریت‌ها قرار می‌گیرند اما خیانت می‌کنند، باید پیشگیری شود تا چنین افرادی وارد مسئولیت‌ها نشوند.

تجلیل از سالروز آزادسازی سوسنگرد

امام جمعه خرم‌آباد با گرامیداشت سالروز آزادسازی سوسنگرد اظهار کرد: رزمندگان لرستانی در فتح سوسنگرد نقش‌آفرین بودند و این عملیات روحیه آزادسازی خرمشهر و شکست‌های بعدی دشمن بعثی را فراهم کرد.

روز کتاب و کتابخوانی و بزرگداشت علامه طباطبایی

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی ضمن تبریک روز کتاب و کتابدار ۲۴ آبان افزود: میان پیشرفت فرهنگی هر کشور با میزان نشر کتاب و ساعات مطالعه رابطه مستقیم وجود دارد لذا باید تلاش کنیم فرهنگ مطالعه و کتاب خوانی در جامعه نهادینه سازی شود.

وی همچنین با اشاره به سالگرد علامه طباطبایی گفت: تفسیر المیزان سند عقاید اسلامی است و علامه از چهره‌های کم‌نظیر جهان اسلام بود.

دعای پایانی برای بارش باران، امنیت کشور و رفع مشکلات مردم

در پایان، نماینده ولی فقیه در لرستان برای نزول باران رحمت، رفع مشکلات اقتصادی، حفظ رهبر معظم انقلاب، سلامتی مجروحان، صبر خانواده‌های شهدا و آمرزش گذشتگان دعا کرد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha