شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۱
رشد ۱۰۰ درصدی حضور طلاب تهرانی در جشنواره علمی شیخ صدوق

حوزه/ مرحله استانی جشنواره علمی شیخ صدوق با حضور بیش از یک‌هزار طلبه از مدارس علمیه استان تهران، در جوار مضجع شریف شیخ صدوق (ره) آغاز شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدهادی رحیمی صادق مدیر حوزه‌ علمیه استان تهران، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در تهران اظهار داشت: جشنواره علمی شیخ صدوق یکی از حرکت‌های ارزشمند و اثرگذار حوزه علمیه استان تهران است که با هدف ارتقای علمی طلاب، ایجاد روحیه رقابت سالم و نشان دادن هویت جمعی حوزه علمیه است برگزار می‌شود و بحمدالله امسال شاهد حضور پرشور طلاب و افزایش دو برابری نسبت به سال گذشته هستیم.

حجت الاسلام والمسلمین رحیمی صادق با اشاره به ویژگی های جشنواره شیخ صدوق تاکید کرد: جشنواره علمی شیخ صدوق یکی از حرکت‌های ارزشمند و اثرگذار حوزه علمیه تهران است که با هدف ارتقای علمی طلاب، ایجاد روحیه رقابت سالم و نشان دادن هویت جمعی حوزه برگزار می‌شود. بحمدالله امسال شاهد حضور پرشور طلاب و افزایش دو برابری نسبت به سال گذشته هستیم.

وی با اشاره به گستردگی رویداد، افزود: در این دوره بیش از هزار طلبه تهرانی در سه روز متوالی در رشته‌های فقه و اصول، ادبیات، علوم عقلی، احکام، تفسیر و فقه معاصر به رقابت می‌پردازند. همچنین به مناسبت ۱۵۰۰‌ امین سال میلاد با سعادت پیامبر اعظم (صلی‌الله علیه و آله)، بخش ویژه‌ای با محور تاریخ و زندگانی آن حضرت نیز در روز پنجشنبه ۲۹ آبان برگزار می‌شود.

وی یادآور شد: در این دوره، حدود دو هزار نفر از طلاب حوزه علمیه تهران در سه روز متوالی در رشته‌های مختلف عمومی و تخصصی به رقابت می‌پردازند، جشنواره امسال نسبت به سال گذشته رشد صددرصدی داشته است، چه از نظر تعداد شرکت‌کنندگان و چه از نظر مدارس علمیه‌ای که در این رویداد علمی حضور یافته‌اند.

مدیر حوزه‌ علمیه استان تهران با اشاره به برنامه‌های هم‌زمان حوزه تهران اظهار کرد: در کنار جشنواره علمی شیخ صدوق، جشنواره پژوهشی علامه حلی، جشنواره تهذیبی آقا مجتبی تهرانی، جشنواره فرهنگی‌ورزشی آرمان و جشنواره هنری طلاب نیز در حال برگزاری است که مجموعه‌ای از برنامه‌های جامع برای رشد علمی، فرهنگی و اخلاقی طلاب به شمار می‌رود.

حجت الاسلام والمسلمین رحیمی صادق خاطرنشان کرد: به مناسبت ۱۵۰۰‌امین سال میلاد با سعادت پیامبر اعظم (صلی‌الله علیه و آله)، بخش ویژه‌ای با موضوع تاریخ و زندگانی پیامبر اکرم در جشنواره امسال طراحی شده که روز پنجشنبه آینده برگزار خواهد شد. امیدواریم این رقابت‌ها زمینه‌ساز ارتقای علمی، تهذیبی و فرهنگی طلاب و پیشرفت بیش از پیش حوزه علمیه تهران باشد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha